(VIDEO) Dušica pročitala šok pismo Velikog šefa: Evo ko je ponovo ušao u "Zadrugu", svi ostali bez teksta kada su ga ugledali!

Autor:

Zadruga

16.12.2019

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nominovani zadrugar Filip Reljić napustio je "Zadrugu", budući da je osvojio najmanje glasova publike, ali je ubrzo usledio neočekivan obrt.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Filip Reljić...

Filip Reljić je nakon izbacivanja otišao u studio kod Dušice Jakovljević, gde je ona uradila intervju sa njim o njegovom učešću u rijalitiju.

Međutim, nakon toga dogodila se neočekivana situacija.

Stiglo je pismo Velikog šefa u kome je saopšteno da će Filip ipak dobiti još jednu šansu i da se odmah vraća u "Zadrugu".

Razlog je to što je Reljić tokom jučerašnjeg dana priznao da je zaljubljen u Mionu Jovanović, te je Veliki šef odlučio da njihovoj ljubavi ipak pruži šansu i da Filipa vrati na imanje.

RepublikaFoto: RTV Pink
Miona Jovanović...

- Draga Dušice, ovo je bio najbrži način da se zvanično obratim i tebi i gledaocima. Naime, ti Dušice znaš da ja uvek glasam za ljubav, jer ljubav je pokretač svega dobrog i plemenitog i to je osnovni razlog zbog čega sam se odlučio za ovakav korak. Filip zaslužuje da pronađe ljubav svog života i zato će dobiti ovu veliku šansu. Filipe, odmah ćeš se vratiti u Zadrugu, želimo ti mnogo sreće u nastavku takmičenja - pročitala je pismo Dušica, koja ni sama nije krila iznenađenje, a Reljić se odmah uputio nazad u "Zadrugu".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Jakovljević...

Ostali učesnici bili su vidno šokirani, ali istovremeno i oduševljeni kada su ga ugledali.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading