Ovo je bila samo dobra gluma: Iva i Stefan posle raskida obelodanili detalje njihove veze!

Autor:

Zadruga

15.12.2019

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić i Stefan Karić završili su romansu, a sada su prvi put otvoreno govorili o raskidu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iva Grgurić

Iva je istakla da smatra da je ona kriva što njihova romansa nije opstala.

- Zbog mojih postupaka mi smo i raskinuli. Već me danima Mića kritikuje zbog toga... To je bilo u neku ruku zbog zezancije. Ja nisam ušla u WC da bih ga (Vladimira Tomovića) videla golog, već sam slučajno ušla i odmah zatvorila vrata i od tada postoji to... - pričala je Iva i dodala:

- Nisam bila opuštena dok sam bila sa njim (Stefan Karić). Ovo sam sada ja. Ja sam u grču radila neke pogrešne stvari kako bih njemu podilazila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iva i Stefan

- Rešili smo te neke naše nedoumice. Odlučili smo da budemo prijatelji. Zbog njenih grešaka, mi smo raskinuli. Zbog njenih postupaka, ja sam mislio da ona igra rijaliti. Ophodiću se prema njoj drugarski, mislim da je to najbolje, za sada - nadovezao se Karić.

Nakon toga oglasila se i Miljana Kulić

- Ja sam komentarisala da u toj vezi Iva voli Karića. Kako vreme prolazi, ja mislim da je ona dobra glumica. Vidim da je sa Ivine strane bila igra, ne samo sa Stefanove. Mislim da ga je Mića posavetovao šta treba da radi. Čovek ne može za kratko vreme da se zaljubi. Ovo je samo dobra gluma - ubacila se Miljana.

- Ja se nadam da ćemo mi ostati u korektnim odnosima. Ja nisam glumica, moje emocije su iskrene. Ja nisam ljubomorna na Natašu, jednostavno mi ne prija kada vidim da mu se očigledno nabacuje, a on to odobrava - odmah je rekla Iva za njom.

- Što se tiče emocija, emocije su postojale. Nisam ovo shvatio kao šalu i igru, sve sam preozbiljno shvatio - zaključio je Stefan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading