(VIDEO) Letelo perje! Eda je dovezla žena kolima u "Zadrugu": Dejan i Fetić zakrvili, pa je Dalila skočila!

Autor:

Zadruga

14.12.2019

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici rijalitija "Zadruga 3" večeras su birali najvećeg foliranta šoua, a i Dalila i Dejan Dragojević su dobili priliku da iznesu svoje mišljenje pred glasanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dejan Dragojević

- Svi smo foliranti, Dragana, Edo, Tomović, ali najveći folirant je Miljana Kulić. Sve folira. Čim je videla da je nema na klipovima, pomirila se sa Zolom. Ljubomorna je sinoć bila na Mimu. Miljana Kulić je najveći folirant, od jutra, do mraka - rekao je Dejan, a odmah mu je uzvratio Edis Fetić:

- Svi smo na neki način foliranti. Deki, ti si na neki način folirant, konstantno razmišljaš koga da ubaciš. Ne volim likove koji za sve moraju da pitaju ženu. Ako nešto imaš da kažeš, reci mi ovako - uzvratio je Edo.

- Vladimire, ti si pored njega čist kao suza - dobacio je Dragojević, a onda je ustala i Dalila Dragojević:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić i Zola

- Svi su isfolirali neke situacije. Miljana kada vidi da je nema, udari i na svoje prijatelje. Tako je na Mirka Gavrića. To su za mene foliranti, tako je i Zoli rekla za ugovor, pa sinoć rekla da neće. Sinoć je zaspala kada je videla da nikoga ne interesuje mišljenje Miljane Kulić. Ali je najveći folirant Edo. Sinoć je rekao da ja lažem kada sam rekla da ga je dovezla žena - govorila je Dalila.

- Oni samo napadaju favorite, ovo je kad je videla da si pobedio na Fejsbuk glasanju - rekla je Kulićeva Dalili.

- Vi ste sve isplanirali unapred, ali vam je Vladimir uleteo u priču. Ti koji si ostvaren i imaš 40 godina, nemaš šta da tražiš sa nama neostvarenima. Ti si za mene najveći folirant, ne zato što si odabrao Dejan, nego i ovo sve što sam sinoć rekla - nastavila je Dragojevićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading