Tomović prskao gde ne treba: Dragana opisivala vatačinu sa Vladimirom, pa šokirala pričom o njegovom sv*šavanju! Grozota!

Autor:

Zadruga

14.12.2019

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić prethodne noći za crnim stolom "Zadruge" "izazvao" je Tomovića da progovori o vreloj akciji sa Draganom Mitar, ali na iznenađenje mnogih i ona je imala mnogo šta da kaže na tu temu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/Promo
Vladimir i Dragana...

- Interesuje me koliko si puta imao se*s sa Draganom i da li si posle onog što je Dragana rekla, da si joj bio igra, imao nešto sa njom - glasilo je Karićevo pitanje, zbog kog je Đetić u sekundi ustao na noge i počeo da priča. 

- Kad se pokrenula priča oko tog se*sa, ja sam to oštro demantovao. I da se pokaže klip, se*sa nije bilo. Bili smo ispod istog pokrivača, bili smo obučeni. Oboje znamo da nije bilo ničega -  rekao je on, a Dragana se brzo nadovezala.

- Vladimir i ja se nismo nikada pokrivali preko glave. Izraziću se žargonski... Ja sam odbila da imamo se*s. Čovek se pored mene "ispraznio". Vatali smo se, ali ničega nije bilo, ja ga nisam pipnula! Čovek me nije pipnuo! Nismo imali se*s. Tada sam ga nazvala "zeka-peka", šalili smo se- šokirala je Dragana. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Vladimir...

- Ovo je bruka i sramota. Pored žive žene, ti se samozadovoljavaš - prokomentarisala je, pak, Dalila.

- Sve je Dragana iskreno rekla. Nema potrebe da se pušta snimak - dodao je Vladimir. 

- Voleo bih da imamo se*s, voleo bih da te na*unim - tako je pričao - nastavila je Mitrova, a Torta ju je sve vreme pomno slušao i ćutke gledao u sto. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis Fetić...

- Stefan me je pitao da li si smo se nakon onog što je Dragana rekla imali nešto. E, pa da odgovorim. Da, intimizirali smo se. Danas smo se strasno grlili i mazili - zaključio je Tomović. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
miki

14.12.2019 21:46

Bruka i sramota.