Dragana Mitar može da ostane bez starateljstva, njena majka očajna: Moja ćerka je dno dna!

Autor:

Zadruga

13.12.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno ponašanje Dragane Mitar, koja je učesnica treće sezone rijalitija "Zadruga", dovelo je do toga da se njeno roditeljstvo dovede u pitanje.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Dragana Mitar

Kako Srpski telegraf saznaje, u Centar za socijalni rad u Beogradu pristigle su brojne prijave, zbog čega su službenici juče, 11. decembra, zakucali na vrata Draganine majke Jadranke Mitar zbog njenog sina Jovana (5), kojeg ima iz braka sa Sinišom Dragutinovićem.

Kako saznajemo, Dragana je prijavljena službi sa navodima da je nesavestan roditelj, koji je dete izložio velikom stresu i sramoti zbog svog ponašanja u rijalitiju, gde se nalazi sa svojim oženjenim ljubavnikom Edisom Edom Fetićem i potencijalnim dečkom Vladimirom Tomovićem, sa kojim je pred kamerama vulgarna, i njeno ponašanje ne priliči majci maloletnog deteta.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Dragana sa sinom

- Oni su po službenoj dužnosti došli u dom Mitrovljevih kako bi videli u kakvim uslovima dete živi, kako je negovan, ali i kako bi videli u kakvom psihičkom stanju je dečak zbog svega što njegova majka radi u rijalitiju, a dostupno je javnosti, kojom je Jovan okružen. Draganina majka je na glas kukala: "Crna ćerko, šta mi uradi. Da socijalni radnici dolaze da gledaju dete, da uzmu dete zbog tvojih gluposti" - navodi izvor blizak Mitrovljevima.

Naša saznanja potvrdio je i Draganin najbolji prijatelj Matija:

- Zbog cele situacije i toga što je Dragana u rijalitiju, Centar za socijalni rad posetio je Draganine roditelje. Draganin tata i Siniša su vodili danas Jovana kod lekara jer ima temperaturu. Radi svega ovoga, Siniša će potpisati da će preuzeti brigu o detetu, ali će dete i dalje ostati kod babe i dede jer je tu navikao. A svi se plaše da će, ako to ne urade, mali Jovan završiti u hraniteljskoj porodici. Draganina majka Jadranka to ne bi podnela - rekao nam je Draganin prijatelj.

RepublikaFoto: e-stock
Ivana Stamenković Sindi

Mitrovljeva: Uzeće mi dete kao Sindi

Dragana Mitar razgovarala je sa Jelenom Pešić o njenom odnosu sa Vladimirom Tomovićem i Edisom Fetićem. Mitrovljeva je zatim otkrila da se boji da će njen bivši suprug iz besa hteti da joj uzme sina. - Ja sam imala haos sa bivšim mužem i tu borbu za starateljstvo, otkud ti znaš sad kad on mene vidi na TV, može usled nekog njegovog besa, opet se povrati to. I kako ću ja posle da se pravdam sa advokatima, sa svim, pa modelsica ona Sindi, ona ušla u rijaliti i oduzeli joj dete. Ja se ovde ljubakam, cmačem i izađem napolje i šta, to mi Mića priča, da obratim pažnju na ponašanje i moral - pričala je Dragana.

Draganina majka Jadranka Mitar već je za medije rekla da ne nalazi opravdanje za ćerkino ponašanje pred kamerama.

- Ja bih je samo podsetila na ono što je obećala kada je trebalo da uđe jer sam je pitala da li je psihički sposobna za ovako nešto. Potpuno je potpala pod ne znam ni ja šta... To je za mene dno dna! Rekla sam joj samo: "Molim te, ako nisi spremna, povuci se. Ne smeš sebi da dozvoliš taj luksuz zbog svog deteta, hoćeš da ti ga sutra uzmu, nedajbože - rekla je, između ostalog, Jadranka za medije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Vladan Tomović

Vladin brat: Dragana se ne ponaša kao majka

Draganino ponašanje ne dopada se ni Vladimirovom bratu Vladanu Tomoviću.

- Iskreno, meni se ne sviđa. Vladimir je tu najmanji krivac, a što se Dragane tiče, ona mi se tek ne sviđa. Njeno ponašanje uopšte ne priliči majci maloletnog deteta... Pritom, ona igra igru, ali saznaće se to sve vrlo brzo - izjavio je Vladimirov brat, a potom se dotakao i njihove majke.

- Majka ne komentariše ništa. Ja samo kažem da se meni ne sviđa, a šta će biti, to samo Vladimir odlučuje - zaključio je Vladan.

Kako dalje saznajemo, bitan argument u određivanju podobnosti roditelja da se stara o detetu je taj što je Dragana u Centru za socijalni rad navela da je razlog njenog ulaska u rijaliti to što je to jedini način da zaradi za život kako bi brinula o sinu. Pod tim uslovom, Centar za socijalni rad je odobrio da njena majka Jadranka Mitar, detetova baka, privremeno brine o njemu, dok ga otac Siniša redovno viđa.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Jadranka Mitar

- Po zakonu Centar za socijalni rad odobrava višemesečno odsustvo majke tako mladog deteta samo u slučaju ako ona navede da je razlog njenog ulaska pitanje egzistencije, a onda je baki uz saglasnost oba roditelja dodeljeno privremeno starateljstvo. Pošto je Centar primio brojne prijave da je cilj njenog ulaska u rijaliti na TV Pink pitanje medijske pompe i njenog ljubavnog života, a ne zarađivanja prihoda za dete, te da je dete izloženo velikom stresu zbog njenog učešća, njena sposobnost i odgovornost je dovedena u pitanje - navodi izvor iz Centra za socijalni rad, koji je želeo da ostane anoniman zato što je u pitanju rijaliti-učesnica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tomović i Mitrovljeva

Vladimir i Dragana prave male Đetiće

Vladimir Tomović otkrio je tokom emisije "Pitanja gledalaca" da ima planove sa Draganom Mitar.

- Da li si svestan kakav je tip žena Dragana - glasilo je pitanje.

- Kako nisam svestan. Ona je meni rekla da planira što pre dete, ja sam rekao da mi je vreme, da se i te stvari rade - rekao je Tomović.

- Meni život nije u rijalitiju, meni je život napolju - dodala je Dragana.

Podsetimo, Dragana je učestvovala i u prethodnoj, drugoj sezoni "Zadruge", u koju je ušla kao udata žena - u braku sa Sinišom Dragutinovićem, Jovanovim ocem. Po izlasku iz rijalitija, nakon što su u javnost isplivale razne priče iz njihovog privatnog života, suprug ju je, prema njenoj priči, izbacio iz stana zajedno sa detetom, posle čega je i zatražio starateljstvo nad sinom Jovanom. Imao je izrečenu meru zabrane prilaska Dragani, a od nje je tražio da plaća alimentaciju u iznosu od 20.000 dinara.

 

 

Rijaliti-učesnici koji su umalo ostali bez deteta

Centri sa socijalni rad reagovali su u više navrata kada su u pitanju rijaliti-učesnici koji imaju decu.

* Marku Kociću i Divni Milanović, bivšim učesnicima "Zadruge 1", privremeno, pre dve godine, oduzeta je kćerka Kristina. Tadašnja dvogodišnja devojčica smeštena je u obučenu hraniteljsku porodicu jer je Centar za socijalni rad u Svilajncu procenio da dete više ne može da ostane u kući Divninih roditelja dok su mu roditelji u rijalitiju.

* Aleksandra Subotić, bivša učesnica rijalitija, otkrila je u "Zadruzi 2" da ju je rođena majka Ljuba Pantović prijavila Socijalnoj službi kako bi joj oduzeli kćerku Magdalenu. Subotićeva je napustila svojevremeno jedan rijaliti da do toga ne bi došlo.

* Sestra Ivana Marinkovića, oca malog Željka, Socijalnoj službi prijavila je Miljanu Kulić, zbog čega su tada socijalni radnici došli u rijaliti "Zadrugu".

- Došle su dve žene iz socijalne službe, dva sata smo sedeli i pričali. Rekla sam da otac može da vidi dete - priznala je početkom godine Kulićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zeljko

13.12.2019 11:11

Ovakvo ponasanje Socijalni rad mora sankcionisati .