(VIDEO) Posle raskida sa Stefanom, Iva Grgurić otkrila da joj nedostaje bivši: Molila sam Boga da mi ga vrati!

Autor:

Zadruga

12.12.2019

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je pred kamerama započela ljubavnu vezu sa Stefanom Karićem, a koja je nakon mesec dana doživela i krah, Iva Grgurić se uvek rado seti svog bivšeg dečka iz spoljnog sveta sa kojim je i živela godinama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iva i Stefan

Ona se ovoga puta prisetila jedne anegdote koja joj svaki put vrati veru u život, ali i verovanje da se sve dešava sa razlogom.

Iva je priznala da je zbog njega pala u depresiju kada je otišao u Ameriku, pa ispričala šta je sve činila kako bi joj se vratio i bio uz nju.

- Mi smo se jednom rastali kad je on iz Hrvatske otišao u Njujork, spakovao je stvari kao da se nikada neće vratiti. Ja sam pala u depresiju, a čuli smo se konstantno. Išla sam stalno u crkvu, molila sam Boga da ako je za mene, da mi ga vrati. Kad je bila nedelja, ja sam izašla i zamolila sam Boga opet da ga vrati, jer ne vidim smisao zašto bi bio sa mnom. Kad, ja u ponedeljak hoću da dobijem vizu da ga iznenadim i pred kraj, a nismo se čuli 8 sati što mi je bilo čudno. I zove on mene i okrene kameru, pokazuje mi da sedi na pumpi, kaže da se vratio. Ja vrištala, presrećna! Pitam ga kako se vratio, kaže da mu je samo kvrcnulo u glavi, samo mu je nešto reklo da mora da krene nazad. Naježila sam se. Viša sila ipak postoji - ispričala je Iva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading