Dok se Dragana vaćari po rijalitiju mali Jovan se razboleo: Nakon posete Centra za socijalni rad Siniša brine o sinu!

Autor: telegraf.rs

Zadruga

12.12.2019

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su juče, 11. decembra, na vrata roditelja Dragane Mitar zakucali radnici Centra za socijalni rad Beograd, Jadranka Mitar je otkrila gde se trenutno nalazi i šta radi mali Jovan.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dragana Mitar sa sinom Jovanom

Draganina majka Jadranka kaže da je maleni Jovan još uvek kod njih.

- Dete je kod babe i dede srećno - rekla je Jadranka.

Jadranka je rekla da unuk trenutno ima problema sa virusom, ali da se nada da će od ponedeljka ponovo krenuti u vrtić.

- On je srećan, malo je bolestan imao je ovih dana temperaturu, ali već je bolje eto dva dana već nema. Nadam se da će od ponedeljka ponovo krenuti u vrtić - otkrila je Jovanova baka.

Ona je ispričala i da Siniša uredno viđa svog sina, a da su se otac i sin poslednji put videli pre dva dana.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jadranka Mitar

- Mučio ga neki virus, kao i mnogu decu poslednjih dana. Imao je temperaturu par dana, a kod lekara je bio sa ocem Sinišom i dedom. Tako je on zahtevao, on je želeo samo sa njima da ide - otkrila je Jadranka, a ovu priču potvrdio je i maleni Jovan, koji se uključio u razgovor.

Podsetimo, službenici iz Centra za sociljalni rad su juče posetili Draganine roditelje koji čuvaju malog Jovana dok mu je majka u Zadruzi, a sve zbog velikog broja prijava koje su stigle upravo zbog te situacije - Jovan je napolju, a Dragana u rijalitiju.

- Zbog cele situacije i toga što je Dragana u rijalitiju, Centar za socijalni rad posetio je Draganine roditelje. Draganin tata i Siniša su vodili danas Jovana kod lekara, jer ima temperaturu. Radi svega ovoga, Siniša će potpisati da će preuzeti brigu o detetu, ali će dete i dalje ostati kod babe i dede, jer jer tu navikao. A svi se plaše da će, ako to ne urade, mali Jovan završiti u hraniteljskoj porodici. Draganina majka Jadranka to ne bi podnela - rekao  je Matija, Draganin najbolji prijatelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading