Šok! Zadrugara vatrogasci skidali sa bandere: Majci umalo srce otkazalo!

Autor: nemazabranjenih.rs

Zadruga

11.12.2019

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Reljić sada važi za jednog od najkulturnijih i najmirnijih učesnika „Zadruge“. Međutim, njegovo detinjstvo je bilo više nego uzbudljivo. To je otkrila tetka ovog zadrugara - Daniela Grbić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

– Filip je bio nemiran kao dete. Nije mogao čovek da ga uhvati ni za glavu ni za rep. Svašta se sa njim dešavalo. Stalno nam je pravio probleme – rekla je Daniela i potom otkrila jedan od najuzbudljivijih trenutaka u detinjstvu ovog aktuelnog zadrugara.

– Meni je najupečatljivija slika u sećanju ostala kada su ga vatrogasci skidali sa bandere. On je tada imao šest godina. Bio je haos ispred zgrade. Indiri (Filipova mama) zamalo nije srce otkazalo kada je videla gde se on popeo i posle nije mogao da siđe – ispričala je Filipova tetka.

RepublikaFoto: instagram.com/filiptattoo
Filip Reljić

Filip je u detinjstvu bio problematičan, ali je, kako je njegova tetka otkrila, jako rano imao osećaj za posao, pa je sa svega šest godina počeo da zarađuje svoj prvi dinar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading