Stefanove reči uticale na njega: Osman odgovorio sinu na pismo!

Autor:

Zadruga

11.12.2019

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon velike drame koja je nastala između Ive Grgurić i Stefana Karića za vreme sinoćnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", Karić je odlučio da javno pročita pismo koje je napisao svom ocu Osmanu, a koje je želeo da pošalje po Milici Dugalić. Ona je to odbila, kako je to zabranjeno po pravilima života u "Zadruzi", a reporteri su oduzeli pismo Stefanu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Osman Karić

Stefanov otac Osman je pročitao pismo koje je objavljeno na Pinkovom portalu, a zatim se još jednom javno oglasio na društvenoj mreži Instagram i napisao: "Tvoja reč za mene je zapovest, tvoja želja biće ispunjena", a zatim i obrazložio zbog čega će poslušati reči svoga sina.

- Pismo istine, pismo govori više od reči, pismo u kom se sin obraća ocu, pismo nemoći i žal što očeve savete i želje ne može ostvariti. Pismo u kome on vidi i oseća pravu istinu, što otac u spoljnom svetu ne može da oseti i realno sagleda. Pismo pozdrava i lepih želja svojoj porodici i prijateljima, pismo istine bez laži, bez prevare i igranja rijalitija po svaku cenu. Pismo opstanka u istom, pismo kako preživeti i ostati normalan - napisao je Osman i dodao:

- P.S. Stefane, ja sam bio i biću uvek uz tebe, kakvu god odluku doneo. Tvoj tata. (Pisano za nepristrasne ljude, ne za fanove, razne grupe i klanove)

Osman je nakon toga i izbacio sliku svoga sina i njegove bivše devojke, pokojne misice Dijane Milojković, uz poruku koja je direktno udarila na Stefanovu vezu sa Ivom Grgurić, koju je Osman donedavno podržavao.

Foto: instagram.com/karic_osman
Stefan sa pokojnom Dijanom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading