(VIDEO) Tomović se pokajao zbog svega: Đoganijeva ne može ni da zamisli šta joj je Đetić poručio, ovo niko nije očekivao!

Autor:

Zadruga

08.12.2019

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je ovonedeljni vođa Nikola Orozović pročitao pismo Velikog šefa, počeo je hitan porodični sastanak. Prvi za reč javio se Vladimir Tomović, koji se osvrnuo na "Paklenu Zadrugoviziju" i svoj razgovor sa Lunom Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir i Luna...

- Jako mi je krivo zbog situacije sa Gagijem, jako mi je žao bilo Lune sinoć. Ja nemam oca, ali ne mogu da zamislim koliko je njoj teško bilo sinoć. Jako sam se loše osećao, mogla je da kaže šta je htela. Rekla je da treba da obavimo razgovor. Osećam da sam pogrešio, samo zbog toga što to nije čovek koji može da mi se suprostavi. Nije mi to na čast. Ona je uradila pravu stvar time što me nije napala. On i ja nećemo da imamo dobar odnos - ispričao je Vladimir, pa nastavio:

- Žao mi je i zbog odnosa sa Mićom. Odnos Dragana, Edo i Vladimir. Sa Edom nemam nikakav problem, osećam potrebu da kažem da u meni neće imati neprijatelja. Možda sam preterao. Žao mi je zbog toga. Sa Draganom već dva, tri dana ne komuniciram. Želim im lep boravak ovde. Jedini odnos koji neću promeniti je odnos sa Miljanom Kulić - rekao je Tomović, pa ispričao da čeka Novu godinu kako bi porazgovarao sa svojom porodicom, a Miljana se odmah ubacila:

- I ja jedva čekam tvoju porodicu, tvojom mami ću lepo da objasnim. Edis je za tebe institucija. Dragana se poigrava sa tobom, svestan si toga. Ona ne može da zamisli život sa tobom, gde da je vodiš? U hotel "Promaju"? Ti si za njega mali miš - ubacila se Kulićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miljana i Vladimir...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirka

09.12.2019 09:17

Pogled upucen Vladimiru .... onaj koji ona upucuje muskarcu , kada zeli nesto vise ... ocigledno je upalio i kod Vladimira ! Sta ce !!!!!