Jedan detalj je odao: Sve je spremno za ulazak Edove žene u rijaliti?!

Autor:

Zadruga

07.12.2019

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zilha Fetić, zakonita žena Edisa Fetića, poznatog kao Gospodin Torta, koji je ušao u "Zadrugu 3" kao navodni momak Dragane Mitar, oglasila se na svom Instagram nalogu, gde smo uočili jedan detalj.

Foto: instagram.com/zzilhaaa
Zilha Fetić

Podsetimo, Edis ima troje dece sa svojom suprugom, ali je upao u ljubavni trougao ušavši u rijaliti, jer je njegova navodna devojka, Dragana Mitar, iako ne priznaje, ušla u ljubavnu vezu sa Vladimirom Tomovićem.

Zilha se još nije oglasila povodom ove cele situacije, ali je aktivna na društvenim mrežama, te je postavila stori na svom Instagramu, a ono što nam je zapalo za oko je da gospođa Fetić ima svoju fan grupu. Poznato je da javne ličnosti i rijaliti igrači imaju podršku naroda, pa se okupljaju u grupama i fan stranicama, kako bi zajedno glasali i davali podršku.

Kao što se može videti na fotografiji koju je postavila Zilha na svom Instagram storiju, ona ima fan pejdž sa nazivom "Zilha Karišik Fetić fan pejdž", što znači da ima podršku naroda, kao i svi rijaliti igrači, javne ličnosti.

Foto: instagram.com/zzilhaaa

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading