Snimljen kako vrši namaz: Edo se molio Alahu u Zadruzi!

Autor: Republika

Zadruga

07.12.2019

17:26

Posle ulaska Edisa Fetića u “Zadrugu” situacija se malo razmrdala, što i nije čudno - on je ušao s namerom da bude u vezi sa Draganom Mitar, pa je napravljen ljubavni trougao između Edisa, Dragane i Vladimira Tomovića, što je uvek dobro za rijaliti.

youtube.com/printscreen
Edis Fetić

Dragana Mitar se trenutno dvoumi da li da uđe u vezi sa Edisom ili Vladimirom, mada sa obojicom razmenjuje nežnosti.

Danas se društvenim mrežama proširila fotografija na kojoj se vidi Edis koji klanja namaz, to jest, moli se Alahu. Sama molitva nije sporna, ali mnogima jeste čovek koji se moli.

youtube.com/printscreen

- Klanja namaz čovek koji je zbog druge žene ostavio decu, ženu i ušao u rijaliti da se blamira za sve pare! Pa, stvarno mi je muka od ovih lažnih vernika. Rade svakakve gluposti, pa se ispovedaju bogu i sve im je kao oprošteno. Klanjaju, krste se, a duša ogrezla u grehove - napisala je jedna komentatorka.

Objava je izazvala lavinu komentara, a muslimani koji prate “Zadrugu” mahom su branili Fetićevo pravo da se moli bogu. Neki su podsetili da muslimani imaju pravo na brak sa četiri žene, kao i da je klanjanje 5 namaza dnevno obaveza svakog čoveka islamske veroispovesti, gde god se nalazio. S druge strane, mnogi komentarišu da rijaliti nije mesto za molitvu, i da se Edis ne ponaša u skladu sa svojom verom.

 

Komentari (1)

Loading
psihijatar

08.12.2019 00:45

Pa? Ne vidim razlog šta je čudno u tome? Iako sam pravolavac, pa zar u pravoslavlju, katolicizmu....nema prevare??? Čovek ima pravo da radi ono što želi, voli, oseća. Ende