Usred drame sa Draganom i Edom, Dorotea Jovanović otkrila frapantne detalje o Tomoviću: Evo kako ga je odbila i šta joj je posle toga uradio!

Autor: nemazabranjenih.rs

Zadruga

05.12.2019

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trećoj sezoni "Zadruge", Vladimir Tomović želi da se predstavi kao zaštitnik žena. Pre svega tako što štiti Draganu Mitar od Edisa Fetića. Međutim, neke zadrugarke iz prošle sezone dobro znaju da Tomović ne samo da nije zaštitnik žena, već je prema nekim ženama bio i agresivan. Jedna od zadrugarki na koju je on nasrtao u prošloj sezoni bila je Dorotea Jovanović. Ona je ispričala sve o sukobu sa Tomovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dorotea Jovanović...

- Vladimir je iskompleksirana, sujetna kukavica koja po svaku cenu pokušava da odglumi muškarca. Svoje komplekse leči, a ego hrani tako što nađe slabiju žensku jedinku, uglavnom sitnije građe i obavezno sa niskim nivoom inteligencije, kojoj izigrava superheroja, braneći je od nepostojećih opasnosti i neprijatelja ili će svoju silu pokazivati nad fizički slabijima od sebe, naravno osobama ženskog pola – rekla je Dorotea i dodala:

- U Zadruzi me je napadao jer sam ga grubo odbila u bekstejdžu na samom ulasku, a dokaz da ponos uopšte nema je to da je jadnik opet pokušao i nakon mog izlaska iz rijalitija, putem instagrama.

Da podsetimo, Tomović je u drugoj sezoni Jovanovićevoj upućivao žestoke pretnje i pokušao je i fizički da nasrne na nju.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Vladimir Tomović...

Inače, osim Dorotee, u prošloj sezoni, Tomović je pretio i napadao i svoju tadašnju devojku Staniju Dobrojević, kao i Ramonu Beganović i Aleksandru Subotić.

Podsetimo se jedne od situacija iz prošle sezone kada je Tomović nasrnuo na Doroteu i kada je obezbeđenje moralo da reaguje:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading