Ermina je za gađenje: Oglasila se Jasmina Čolak nakon izlaska iz Zadruge!

Autor: informer.rs

Zadruga

04.12.2019

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Bane Čolak je prolazio kroz pravu dramu u vezi sa Erminom Pašović koja je nekoliko puta imala neslaganja u izjavama vezanim za njen odnos sa Gagijem Đoganijem pre rijalitija. Znajući to, njegova majka Jasmina Čolak je urgirala na sve načine kako bi ušla u Belu kuću u nadi da sina posavetuje oči u oči.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jasmina Čolak

Danas, Veliki šef je poslao pismo kojim je sve obavestio da je vreme da ona napusti impozantno imanje nadomak Beograda.

- Nadam se da je moj ulazak urodio plodom. Iskreno se nadam da je ta priča završena. Neće nastaviti odnos sa Erminom. Ja sam bila unutra i videla sam koliki je pritisak zadrugara, svi ga napadaju. Svi ga osuđuju kako se druži sa Ivanom Krunić posle raskida sa Erminom. Bane se osvestio! Smatram da mu je poligraf otvorio oči - govorila je Jasmina.

- Ermina mi je za gađenje... on još uvek nije izneo ništa iz njenog privatnog života. Vidite i sami da ništa ne priča o njoj, neke sitnice. Baš je kavaljer. Ima čovek nivo i neće da nisko gađa - hvalila je Jasmina Gagija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čeda

05.12.2019 09:35

Ako ga Ermina bude proganjala moraaće da iznese sve o njoj.

Odgovori 10 0