Sada je sve mnogo jasnije: Olja Bajrami otkrila detalje poznanstva Dragane i Tomovića!

Autor: Pink

Zadruga

04.12.2019

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su mnogi mislili da ništa ne može da nadmaši ljubavni trougao Lune Đogani, Slobodana Radanovića i Kristine Kije Kockar, to izgleda i nije baš tako. Vladimir Tomović, Dragana Mitar i Edis Edo Fetić "prete" da postanu popularniji od "stare garde".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Vladimir...

Zbog Dragane su njih dvojica čak došli i do fizičkog sukoba, a Olja Bajrami, bivša zadrugarka i Draganina prijateljica je šokirana dešavanjima:

- Ja sam na turneji, tako da ne stižem da gledam sve, ali ono što sam videla, ja sam šokirana! Ne znam šta se ovde dešava, kakva su ovo pisma, šta Vladimir pokušava, ja ne znam! On nije bio sa nama na moru, nas dve smo bile, on je došao da večeramo i žurio je kući zbog svoje majke. Kakva su ovo pisma, šta je ovo?! Ja ovde samo vidim da Tomović zbunjuje Draganu i nadam se da će se ona trgnuti i oterati ih u tri lepe! Ona sve može sama, ne znam šta joj je! - poručila je Olja.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Olja Bajrami...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

04.12.2019 10:22

To je ta tvoja drugarica. Imale ste kontakte sa njim. S kim si takva si.