(VIDEO) Nikada me nisi voleo: Dragana pala u očaj kad je videla da je Edu svejedno zbog njene veze sa Vladimirom!

Autor:

Zadruga

02.12.2019

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar i Edis Fetić su zahvaljujući Lepom Mići doneli odluku da porazgovaraju o svemu, kako bi takmičari mogli da zaključe kakve se tajne kriju među njima, iako on nije bio za to da pred kamerama o tome priča.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edo i Dragana

Kako je on ignorisao to što je ona uplovila u nešto više od prijateljstva sa Vladimirom Tomovićem, njoj nimalo nije bilo svejedno što je on ravnodušno prihvatio tu vest.

Nije trebalo da ulazim... Ide mi se kući - rekla je Dragana.

Ja ne znam šta je problem? Ako ti je lepo sa njim, ti budi sa njim. Sedi da razgovaramo. Ja sam ti pomogao sve što sam mogao, ne znam šta hoćeš više. Ne mogu da razumem - rekao je Edis.

Ono što će zasigurno odjeknuti u javnosti jeste Draganina izjava kojom je jasno stavila do znanja da Edis sa njom nikada nije imao ozbiljnije namere, o čemu svedoči i njegovo priznanje da u ljubavi sa Tomovićem treba da uživa.

Nikad nisi hteo da razgovaramo. Ti da si me voleo, drugačije bi sve bilo. Znači, nikad me nisi voleo - rekla je Dragana.

Pusti me ti ljubavi sada. Šta hoćeš da mi kažeš? Uživaj, šta sam ti ja rekao. Kažnjavaju te bez potrebe. Je l' on tvoj dečko - pitao je gospodin Torta.

Pa, on hoće da bude moj dečko, za razliku od tebe. Ti ne znaš ni napolju da pričaš, a ne u rijalitiju. Ti nećeš ništa ni da kažeš - prebacivala mu je Dragana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading