Čeda Čvorak ne želi više da ćuti: Izneo neverovatne činjenice o Ivani Krunić!

Autor: pink.rs

Zadruga

02.12.2019

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeda Čvorak je više puta bio tema razgovora u "Zadruzi", a uglavnom ga je pominjala pevačica Ivana Krunić, s kojom je nekada sarađivao.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Čeda Čvorak

Priče da je Ivana varala Čedinog sina dok su bili u vezi, što se navodi i kao jedan od razloga zbog kog je Krunićeva napustila grupu "Luna". 

Iako su mnogi iznosili različite tvrdnje o njemu, Čeda je rešio da se i dalje ne upliće u rasprave budući da nije učesnik rijalitija.

- Štuca mi se! Previše sam spominjan i to uglavnom u negativnom kontekstu, zato što nisam učesnik. Ako ima neki problem to se reši u četiri oka ili na sudu, sve što su pričali, ništa nije istina! Ja ne znam šta su namere ljudi, koja je namera tog nekog ko uđe unutra i služi se sredstvima koja nisu regularna. Bilo je i drugih, koji su govorili i negativnije o meni, takvi majmuni su me uzimali u usta. Ljudi su koristili negativne konotacije, kao da oni nešto znaju, a Ivana kao Ivana, davno je otišla iz grupe, zna šta sme, a šta ne sme po ugovornim obavezama. Igra se tamo - ispričao je Čeda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deda

02.12.2019 14:59

I ČČ bi da laže. Ako može, i on bi u Zadrugu.