(VIDEO) Karić odlepio zbog Ive i opasno joj zamerio: Nazivaju te prostitutkom, a ti nosiš njihove stvari!

Autor:

Zadruga

01.12.2019

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turbulentan odnos emotivnih partnera Ive Grgurić i Stefana Karića iz dana u dan intrigira javnost kraj malih ekrana. Okosnica svih problema je, kako tvrde, što probleme trpaju pod tepih. Iva i Stefan su po ko zna koji put pokušali razgovorom da reše nedoumice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iva i Stefan

Ti ćeš za crnim stolom sve reći šta ti smeta, a kada ti ja kažem, ti kažeš da ti je sve okej. Kapiraš šta ti pričam, uvek ispadneš žrtva, a ja najgori. Sedimo udaljeni za stolom, je li ti to smeta? - pitao je Stefan.

Dobro, ali smeta mi. Šta još tebi smeta? - rekla je Iva.

Smeta mi što uzimaš tuđe stvari, što menjate patike kao blesavi. Džabe ti je što se kupaš sto puta... Koja je fora da menjaš spavaćicu sa Minom? Smeta mi što što te nazivaju prostitutkom, a ti se i dalje družiš sa njima - rekao je Karić.

Kapiraš da je tako krenulo od početka. Ne mogu ja da kažem Mini da ne uzima u moje stvari. Onda bih bila u ratu sa celom kućom - rekla je Iva.
Nije mi jasno. Tražiš od Jelene Pešić bundu, a pre toga me je iznapušavala, to znači da ti nije smetalo. Pričaš mi uvek ono što ja želim da čujem, da bismo se pomirli - rekao je Stefan.

Pogledajte deteljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
toma

01.12.2019 15:58

Ovome sve smeta, Nije više "fini dečko", Svaki dan se svadjaju.

Odgovori 10 0