(VIDEO) Zola ubio Miljanu u pojam, obelodanio sve: Tražila 800 evra jer joj je dete bilo gladno!

Autor:

Zadruga

30.11.2019

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović pitala je Marka Đedovića da prokomentariše situaciju Miljane Kulić i Lazarra Čolića Zole, što je dovelo do žestoke rasprave.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Miljana i Zola na ratnoj nozi

- Smatram da je Zola napravio veliku grešku kada je taj ugovor potpisao tajno - rekao je Marko, a potom posavetovao Zolu da vrati svoj honorar tako što će se pozivati na delimičnu uračunljivost, s obzirom na to da je na lekovima.

Miljana je naravno ubrzo skočila, pa je počela da priča kako je honorar već uzela i da ga neće vraćati, a Zola je optuživao kako ju je oduvek samo novac i zanimao i da je non stop pričala o honoraru, lagala i obećavala svašta:

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Miljana odlepila

Čak mi je u jednom momentu rekla da će mi poslati 5.000 evra, meni i mojoj majci da imamo za život. Ti si prevarila mog menadžera, Bobane oglasi se i pokaži poruke gde je napisala da joj je dete gladno i traži od tebe 800 evra - rekao je Zola.

Kulićeva je potvrdila da je uzela od njegovog druga pare, ali samo zato što je Zola već bio navodno prokockao ono što je trebalo da joj da.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading