Ne veruje u njenu i Stefanovu ljubav: Osman Karić popljuvao Ivu!

Autor:

Zadruga

29.11.2019

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić javno je podržao vezu sina Stefana i Ive Grgurić još dok ona nije bila zvanična.

RepublikaFoto: instagram.com/karic_stefan
Osman i Stefan Karić

Međutim, sada je promenio mišljenje pa osuo paljbu kao nikada pre. On se putem društvene mreže Instagram izvinio svima koji Ivu i Stefana podržavaju, pa istakao da će se od sada baviti rasturanjem njihove veze. 

- Srediću vam popust benzina, moja najveća podrška je njegova porodica, živela sam u Bosni tri godine, tamo sam zamenila č i ć'. Plakanje uz mirisanje i uzdahe nad dekicom (ćebencetom), koje je dobila u paketu prošli put, to su sve neke rečenice koje Iva dok izgovara uz neku hvalu, setu i nadu za bivšeg nerviraju i bole Stefana. Naravno, iz nekog kompleksa, sujete i ponosa ne govori, ćuti u sebi i u trenutku male rasprave puca i svađa se sa njom, a da joj i dalje ne iznosi pravi razlog - počeo je Osman. 

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Stefan Karić

- Naravno, to kod njega ne opravdavam, ali ni stalna želja Ive da priča o, sad već sigurno izgubljenoj vezi nje i dečka koga ne bih imenom da pominjem. Kada sam rekao da je njena adminka Barbara njihov najveći hejter, tj. to što zastupa Ivu, a blati Stefana, mislio sam na to da je u poslatim stvarima navela ćebence i još neke stvarčice, garderobu, poslala u ime porodice, sestre, pa i bivšeg dečka, što je notorna laž - rekao je Osman i dodao:

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Iva Grgurić

- Ti ljudi napolju spremaju svadbu svog sina, a bivšeg Ivinog dečka, i ne spominju Ivu ni u snovima, tako da Iva ne zna šta se napolju dešava, živi u lažnoj nadi. Izvinjavam se svim ljudima koji podržavaju Stefana i Ivu što ću se od danas baviti rasturanjem te iste veze, neću dozvoliti hejterima i pojedinim novinarima da uživaju dok ga blate u svojim pakosnim idejama. Bolje i dobar raskid, nego realna veza, za neke zlobnike fejk veza - zaključio je Karić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading