Bivši zadrugar Aleksa Savić završio kao ulični svirač: Prolaznici u šoku, evo šta se desilo!

Autor: Pink

Zadruga

28.11.2019

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prolaznici na keju u Zemunu bili su ovih dana u šoku kada su prepoznali da je ulični svirač koji ih zabavlja uprkos prohladnom vremenu niko drugi do jedna od najvećih mladih zvezda u regionu - Aleksa Savić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga & Parovi 6
Aleksa Savić...

Zaintrigirani čudnim dešavanjem i zagledani u nekadašnjeg učesnika “Pinkovih zvezda” i finalistu “Zadruge 2” niko nije ni primetio da sa strane stoje kamere koje beleže sve, te da je moguće da neko od njih postane akter spota za njegovu prvu pesmu “Šnala”.

Naime, Aleksin producentski tim okupio je ekipu koja je tokom dva dana u dva grada na različitim lokacijama snimala kadrove za video klip za njegov prvenac a jedna od scena u spotu koji će imati, kako se saznaje, paralelnu filmsku radnju, je i taj kada zbog ljubavi postaje ulični svirač. 

RepublikaFoto: Prntscrin
Aleksa...

- Mnogo je ljubavi, kreativnosti i energije uloženo pre svega u pesmu a potom i u spot, i jedva čekamo da čujemo i reakcije publike. Izuzetna mi je čast što sam pevač čijom pesmom će započeti jedan jedinstveni projekat u svetskim okvirima pod nazivom “Opačićevo”, i hteo bih da se zahvalim Banetu Opačiću na ukazanom poverenju - rekao je Aleksa, a nakon njega uslediće još čitava serija pesama koje je slavni autor uradio za mlade, neafirmisane pevače u okviru svog autorskog projekta. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlado

28.11.2019 15:55

Jedinstveni projekat u svetskim okvirima!? Oni nisu normalni. Ovo su Marsovci.