Voditelj otkrio Dalili šta je David uradio, pa nastao lom: Zadrugarka odlepila, ovakvu reakciju Dragojevića niko nije očekivao!

Autor:

Zadruga

26.11.2019

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je glavna tema Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem, bila odnos braće Dragojević i njihovih boljih polovina. Neki bi rekli, prava prilika da i Dalila Dragojević malo dođe do izražaja u ovom rijalitiju, pošto se do sad borila za pažnju sa Miljanom Kulić, koja čini se uvek ukrade šou.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Dalila i Dejan...

Ipak, sinoć je i Milan Milošević iskoristio priliku da se osvrne na odnos Dejana i Davida, tako što je Dalili otkrio nedavni stori Davida Dragojevića, koji je nakon Dalilinog sukoba sa Ivanom Šopić, kada je Dalila za nju rekla da je perfidna, objavio "Bitno da Dalila nije perfidna".

To je naravno bilo dovoljno za Dalilinu sujetu, pa je ona vrlo brzo oplela po Davidu, a brzo joj se pridružio i Dejan, koji je za Davida u prenesenom značenju rekao da nije baš vredan da zaradi, ali je maher u trošenju novca.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
David Dragojević...

Šta se to dogodilo, pa je David preko noći promenio odnos prema bratu? Podsećamo da je pre samo nekoliko dana on objavio stori sa slikama Dejana i Dalile koji su bili ukrašeni smajlijima i srcima, kao znak ljubavi i podrške. U međuvremenu je Dalila nazvala Davida "smećem", ali je ona sinoć u emisiji rekla da ona to nije izjavila i da je pogrešno preneseno.

Da li je ovo samo način da se porodica Dragojević ponovo dospe u žižu interesovanja u ovom rijalitiju i način da se napravi priča koja bi mogla biti zanimljiva publici? Ostavljemo vama da zaključite.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading