Rešio da raskrinka snajku u rijalitiju: David otkriva sa kojim pevačem Dalila vara Dejana!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević mesecima se pritajio medijski otkako je počela treća sezona najgledanijeg rijalitija "Zadruga", međutim, odlučio je da se vrati u igru. Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, David ulazi u "Zadrugu 3"sa Anom Korać da uništi snajku Dalilu Dragojević i svome bratu Dejanu priloži dokaze da ga je varala sa poznatim pevačem.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
David Dragojević

Kako saznajemo, kontroverzni par uveliko kuje plan kako da uđe na najpoznatije imanje i do koske ogoli starletu iz Tuzle. Oni su prikupili dokaze da je Dalila varala Dejana sa popularnim estradnim pevačem i sada su konačno spremni da sve obelodane pred milionskim auditorijumom.

David: Kada uđem u rijaliti, pokazaću sve crno na belo. To će biti njen kraj

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
David i Ana

- David i Ana se uveliko spremaju za ulazak u "Zadrugu" jer im je ponestalo para. Naime, prohtevi njegove lepše polovine su abnormalni i već su uspeli da potroše sve pare koje su zaradili u prethodnoj sezoni rijalitija. Pored toga, on planira da pokrene svoj biznis kako bi se konačno rešio obilaženja rijaliti-programa. Kada su on i Ana čuli da će njegov brat Dejan i snajka Dalila biti deo "Zadruge 3", ciljano su se pomirili sa njima jer su znali da je to dobar marketinški potez. David je znao da će biti opasan pogodak da nakon toga on i Ana uđu pred kamere da raskrinkaju Dalilu, koju oboje mrze iz dna duše. Njemu je majka Biljana napunila glavu protiv snajke jer je i ona mrzi i ne može očima da je gleda. Ubedila je Davida da je on ostao bez brata zbog nje, a ona bez sina. Da im je raskućila kuću. David za sve krivi Dalilu i planira da joj se osveti na najgori mogući način - kaže izvor blizak kontroverznom paru.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila

Ulje na vatru dolila je Dalila, koja je tokom emisije "Pitanja novinara" istakla da joj odnos Jelene Pešić i Filipa Đukića liči na početak ljubavne veze Ane Korać i Davida Dragojevića. Naime, Dragojevićka je okarakterisala prikrivanje simpatija Ane i Davida od milionskog auditorijuma kao perfidan potez, što je izazvalo gnev kod Dragojevića i na površinu je isplivalo ono što on zaista misli o njoj. On je odmah na svom Instagram profilu napisao: "Važno je da Dalila nije perfidna".

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Dejan i Dalila

- David je jedva dočekao snajkinu grešku i pogrešan potez, pa da započne sa ostvarivanjem svog paklenog plana. On ima dokaze da je Dalila varala njegovog brata Dejana sa pevačem koji je veoma poznat u estradnim krugovima, prikupio je sve potrebno i sada je spreman kao zapeta puška da uđe i sve joj saspe u lice. On je toliko mrzi da se neće smiriti dok je ne vidi slomljenu i uništenu, kako plače i moli da se smiluje nad njom. On veruje da će tako Dejan progledati i uvideti kakvo đubre od žene ima pored sebe, te da će se vratiti kod svoje majke Biljane, koja je sada sama u Veterniku. Njegovi dokazi su čvrsti i realni, uspeo je da nađe i pevača koji se seksao sa njom, dobio je njihove poruke, kao i zajedničke fotke. "Imam sve dokaze, koje ću crno na belo da pokažem u rijalitiju. Kada uđem, to će biti njen kraj", rekao je David prijateljima. Ovo je čuvao kao keca u rukavu, imao je sve te dokaze i onda kada se navodno pomirio sa njom i bratom. Jedva čeka da uđe u "Zadrugu" i da Dalili kaže kako je uništena - završava izvor blizak Dragojevićima koji je dobro upućen u porodična dešavanja.

Kako bismo proverili informaciju do koje smo došli, pozvali smo Davida, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive.

Foto: instagram.com/biljanadragojevic1967

Biljana: Ne smeta mi što je Dalila prostitutka!

Biljana Dragojević perfidno je poručila javnosti da se njena snajka Dalila bavi najstarijim zanatom, ali kako njoj to ne smeta.

- Volela bih da se pomirim sa Dejanom i Dalilom. Što se njih tiče, kada budu izašli iz "Zadruge 3", mogu slobodno da dođu kod mene i lepo ćemo sesti i porazgovarati o svemu. Nemam ništa protiv njih. Ne smeta mi i ako je Dalila prostitutka, kako se priča, i da je napustila svoju ćerku - rekla je Biljana svojevremeno.

Uvrede i pljuvačina godinama!

David Dragojević i njegov brat Dejan Dragojević godinama su u svađi zbog žena.

Haos između njih nastao je kada je stariji brat bio u ljubavi sa Aleksandrom Subotić, a mladi sa Dalilom, tada Mujić. Njih dve su se mrzele i nazivale se užasnim imenima. Braca su čak došla u situaciju da se potuku zbog žena.

Foto: RTV Pink

Biljana nije htela da ustupi plac zbog Dalile!

Biljana Dragojević najurila je sina Dejana sa imanja u Veterniku jer nije želela da on tu napravi kuću sa nepoželjnom Dalilom.

Iako je sin molio majku da mu da maleni plac da se skući sa budućom ženom, ona je bila neumoljiva.

- Neće mi se ta prostitutka širiti po imanju - rekla je tada ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goga

26.11.2019 15:55

Osetio da je Pink krava muzara i cup pun pa je spreman na pljuvanje,lizanje brata. Neces uci zato sto si fejk do ulaska a onda brate...Nadji novi cup