(VIDEO) Za njega je definitivno KRAJ: Vladimir izbačen iz Zadruge!

Autor:

Zadruga

25.11.2019

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovonedeljni vođa šoua u Šimanovcima je Filip Reljić, a on je za potrčke izabrao Lazara Čolića Zolu i Miljanu Kulić dok je za omiljenu ličnost izabrao Ivanu Krunić. Učesnici su u nominacijama ovoga puta izabrali Miljanu, a najmanje SMS glasova publike imali su Svetlana Ceca Kitić i Vladimir Adžić te su i oni nominovani.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Vladimir se pozdravlja sa Zadrugarima

U borbi za opstanak na imanju i sinoć je prvobitno organizovana igra u kojoj pobeda donosi dupliranje glasova, a među zadrugare je stigao i voditelj Ognjen Amidžić.

S obzirom na to da nijedan nominovani učesnik nije ispunio zadatak Velikog šefa, nikome nisu duplirani glasovi po prvi put ove sezone.

Voditelj Ognjen Amidžić je na kraju saopštio rezultate glasanja publike. Rezultat je 72:21:7% i "Zadrugu 3" je napustio Vladimir Adžić.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Saška

25.11.2019 10:44

Toliko mnogo ima zadrugara. Režiraju početnici i prikazuje bezvezne scene gde sede i puše cigarete i po 30 minuta. Ko ih je tako učio da režiraju? Ništa se ne dešava. Mrtvo more. Imam sliku - nemam ton. Gledam svakog dana do ponoći i uopšte nisam zadovoljna prikazanim scenama.

Odgovori 11 0