Miljanin otac nikad brutalniji! Siniša: Sašku je je*alo pola estrade!

Autor:

Zadruga

25.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac rijaliti-zvezde Miljane Kulić Siniša Kulić opleo je po Saški Karan nakon što je priznao da je zbog nje završio u bolnici.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Siniša Kulić

Naime, Saška je zaratila sa Miljanom i Marijom, te je iskoristila priliku i iznela niz tvrdnji, a jedna od njih je bila i da je Siniša zlostavljao njih dve.

Kulić je bio van sebe kada je to čuo, a sada se on obratio pevačici.

RepublikaFoto: RTV Pink
Saška Karan

- Sašku Karan je je*alo pola estrade. Neću ni da tužim fuksetinu, nije ni vredna da pričam sa njom. Odakle ona zna da sam ja nekog vukao za kosu? To su, bre, gluposti, ta Saška je jedna pačvara. Ja u životu nisam zlostavljao svoju ženu i decu - urlao je Miljanin otac, pa se dotakao i nesuđenog zeta Zole, koga je takođe ocrnio:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Marija Kulić

- Ja sam odavno govorio da je Zola takav, kad sam rekao da je on jedna džukela seljačka. Hteo sam da kažem, poznajem mnogo prevaranata, on ne zna šta priča. Evo i ove pi*kice, Vladimir Tomović i Marko Janjušević Janjuš, mafijaši na baterije, vidiš da su se grupisali. Ja Janjuša pamtim iz prvog rijalitija, da je jedan folirant, sve na buku pravi. Miki Đuričić za njega ima mozak, on je jedna nakaza štrokava, on se nije okupao, u istim je stvarima, po licu mu se vidi da je mastan i štrokav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Deka

25.11.2019 11:57

Završićeš ti zbog svoje ćerke i svoje žene, znaš gde.

Odgovori 25 0
cika

25.11.2019 13:56

Siniša da gleda šta mu radi ćerka. A da ne gleda Sašku i ostale zadrugare.

Odgovori 22 0
BACO

25.11.2019 18:02

А пола Ниша је по*ебало М. . . . .

Odgovori 10 0