(VIDEO) OTIŠAO SI KOD MIONE U KREVET KAO SPONZORUŠA! Nina i Mlađan u žestokom klinču, pukli od ljubomore

Autor: Republika

Zadruga

24.11.2019

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jutra Nina Babić i Mlađan Jovanović rešili su da porazgovaraju o svom odnosu. Naime, zadrugarka je prekorila Mlađana da je njemu vreme da se ženi, a da je ona mlada devojka i da se brine kako će njeni najbliži reagovati na njihovu vezu.

RepublikaFoto: Prntscreen/Pink
Nina Babić

Nakon toga su usledile ljubomorne scene i rasprave koje su dovele njihovu vezu u krizu.

- Meni nije glupost da se moja devojka tamo kupa i da joj ulazi svaki muškarac - pričao je Mlađan.

- Mima je bila unutra, ja nikome ne mogu da zabranim ko će da ulazi. Ti si meni zamerio što je tu u kupatilu bio Kendi - pravdala se Nina.

- Mene ne bole oni. Mene boli moja reakcija, ja neću da puknem da ga udarim. Svih 15 žena sa kojima si me spajala, ja sam imao nešto sa njima? Ja kada uđem u vezu, ja nijednu ne pogledam. Tebe boli što te nema u pitanjima novinara, što nisi u klanu "III/2" - pričao je Jovanović.

- Ja sam rekla da momka ovde neću imati. Ja sam se jednom opekla i neću više. Ja sam navela razlog zbog kojeg me sve muči. Hajde što si ovde ljubomoran, ja ne želim da budeš napolju takav. Kad god se mi posvađamo ti odeš kod Mione u krevet, kao neka sponzoruša. Kendi je rekao da si ljubomoran i da praviš slona od muve - pričala je Babićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mlađan Jovanović

- Ko je bre koketa, a imaš dečka ovde? Šta ti napolju koketiraš ako imaš dečka. Vuk dlaku menja, ali ćud nikad - besneo je Mlađan.

- Meni se niko ovde nije sviđa, meni je trebala pažnja. Ja sam tebe ovde smuvala, a ne ti mene. Kada si mi rekao da sam lepa? - vikala je Nina.

U video-prilogu možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading