Od večeras: Ulazi najskandaloznija učesnica Zadruge, ovaj put sa dečkom!

Autor:

Zadruga

23.11.2019

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša članica grupe "Models" i učesnica "Zadruge 2" Dragana Mitar, prema pisanju medija, ulazi u "Zadrugu 3".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

Nakon sedam dana, navodno, ulazi i njen oženjeni partner.

- Planiram da lažem, mažem i maznem lovu. Dosta je bilo da se oko mene vrti priča i da budem glavna, a u pogledu finansija ništa, nula. Moja iskrenost me skupo koštala u prošloj sezoni, pa je u ovoj neće biti. Očekujte novu Draganu, spremnu na sve - poručila je bivša, a uskoro i sadašnja zadrugarka i dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadruga

- Vidim, stalno me pominju tamo iako nisam unutra. Ne znam da li je moja priča iz prošle sezone i danas bez konkurencije, pa se na nju kače i dalje, ali jedva čekam da ih pitam.

Foto: instagram.com/dragana_mitar
Dragana sa partnerom

Za sedam dana, pridružiće joj se i njen oženjeni dečko Edo iz Novog Pazara, koji je podneo zahtev za razvod braka od sadašnje supruge da bi bio samo sa Draganom.

- Oni nisu zajedno već tri meseca. Na papiru jesu još uvek, ali i ja sam. Nadam se da ću se u decembru konačno razvesti i da će me iz Zadruge izvesti tim povodom. Kod Eda je takođe u pitanju samo formalnost. Što se nas dvoje tiče, nigde ne žurimo. Bićemo zajedno unutra, družićemo se, pa ko zna šta nosi dan, a šta noć. Možda ćemo nakon rijalitija baš nas dvoje nastaviti zajednički život - završila je Dragana koja će se večeras pridružiti ostalim stanarima Bele kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dika

23.11.2019 15:35

Dragana ostavlja sina i ulazi sa švalerom da širi nemoral u Zadruzi.

Odgovori 26 0
Mica

23.11.2019 16:49

Decko a on ozenjen i decu ima...dno dna. Nije svesna sta je ceka...spanska serija

Odgovori 21 0
Vojkan

23.11.2019 17:41

@Mica - Kakav dečko? Gospodin Torta je oženjen i ima decu. On je njoj čika ili tata, a ne dečko.

Odgovori 16 0
Mirka

23.11.2019 20:56

Evo je treca , sto ne zna sklopiti , prosto prosirenu recenicu ! Ovaj, ov'j ....! Smatram, bar poneke dovoljno inteligente da ,,pogode " , koje su druge dve. .. ali to je to ! Pomirimo se sa Ovim sto nam sluze. Sreca pa Milance udje s vremena na vreme ! Inace , nula !