Ovo niko nije očekivao da će operisati: Ana Korać odlučila da ode na remont pred ulazak u "Zadrugu 3"!

Autor: Alo

Zadruga

22.11.2019

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saznanjima beogradskih medija, Ana Korać odlučila je da uradi još jednu plastičnu operaciju, a mnogi se pitaju da li će starleta u potpunosti promeniti lični opis, jer je praktično neprepoznatljiva na slikama od pre samo par godina.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Ana Korać...

Međutim, ni ovoga puta Koraćeva neće otići sama u Istanbul, već će sa njom biti njen verenik David Dragojević.

- Ana je uveliko počela da se priprema za još jedno učešće u rijalitiju, a kako to obično biva, i ovoga puta pred ulazak u „Zadrugu“ planira da ode pod nož. Pre nego što je ušla u prvu sezonu rijalitija „Zadruga“, Ana je bila kod svog hirurga u Istanbulu, gde je operisala nos, a pred ulazak u drugu sezonu, radila je i usne. Osim toga, kod istog hirurga radila je još jednu operaciju nosa, ali i očiju - priča izvor i objašnjava da je Koraćeva sada konačno zadovoljna kako njeno lice izgleda.

- Lice je konačno sredila da izgleda onako kako ona želi, a sada je na red došao i ostatak tela. Budući da je davnih dana povećala grudi, Ana sada planira da poveća zadnjicu. Zbog te operacije, uskoro će sa Davidom otputovati u Istanbul - priča izvor i dodaje da Koraćeva želi da iskoristi sopstveno salo kako bi povećala zadnjicu.

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
Ana i David...

- Njen plan je da joj hirurg isisa salo s bokova i butina i stomaka i da ga ubaci u zadnjicu, koju će tom intervencijom i podići. Ana je oduvek želela da ima naglašene obline, a budući da je grudi već povećala, ostalo joj je jedino da poradi na zadnjici - priča izvor i objašnjava da će Koraćeva nakon oporavka od operacije uću u „Zadrugu“.

 - Ana planira uskoro da ode za Tursku, a još nije izvesno da li će u „Zadrugu“ ući krajem ove ili početkom naredne godine, budući da je period oporavka od operacije individualan. Minimum dve nedelje neće moći normalno da funkcioniše, a ukoliko sve bude po planu, možda će čak i ući u rijaliti i uoči Nove godine - kaže na kraju izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
miljko

22.11.2019 18:02

To je preterivanje. Sve joj lepo stoji. Samo usne prevelike.

Odgovori 24 0
Žile

23.11.2019 12:28

Da li će i usmine da poveća?

Odgovori 12 0
Milica

24.11.2019 08:44

Mogu da joj doniram sala kolko hoce,za celo telo!