(VIDEO 18+) Posle tuče se*s pomirenja: Miljana i Zola razvalili izolaciju, a onda se dogodila situacija koja se NE PAMTI!

Autor:

Zadruga

20.11.2019

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prošle noći, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su se žestoko posvađali zbog njenih akcija na žurki koju je organizovao Veliki šef.

RepublikaFoto: twitter.com/Zadruga Official
Zola i Miljana u akciji

Nastao je haos kada je Čolić video šta je Miljana radila sa Stefanom Karićem, a onda se svađa preselila u sobu za izolaciju.

Međutim, u ranu zoru, ponovo je došlo do pomirenja između ovo dvoje zadrugara.

Već tradicionalno, njih dvoje su završili ispod pokrivača i imali vrelu akciju od koje se tresla cela soba za izolaciju.

Nakon akcije, izašli su u dvorište na cigaretu posle s*ksa, popili vodu kako bi se hidrirali, a onda je usledio poljubac. Hoće li i dalje biti prijatelji sa povlasticama ili će ozvaničiti svoju vezu uskoro, ostaje da vidimo.

Vrelu akciju Miljane i Zole pogledajte u videu:

 

 

Evo šta se dogodilo posle: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bane

20.11.2019 10:02

Ista šema: svadja, pomirenje, vodjenje ljubavi. Pa opet iz početka.

Odgovori 17 0
Vasilije

20.11.2019 16:00

Pet puta se zaklela u Željkov život da se u Zadruzi neće ni poljubiti, ni imati seks sa Zolom. Daj bože da Željko dočeka bar neki rodjendan.