Tužna priča bračnog para Dragojević: Dalila imala tri spontana pobačaja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta iz Tuzle Dalila Dragojević u depresiji je jer njoj i njenom mužu Dejanu ne ide od ruke da naprave dete.Oni su u poslednje dve godine nekoliko puta pokušavalida naprave bebu, ali stvari su se zakomplikovale i pokušaji su bili uzaludni.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila Dragojević

Kako saznajemo, Dalila je imala tri spontana pobačaja, zbog čega Dejan i ona sumnjaju da je neko bacio kletvu na njih dvoje, te da zbog tog prokletstva ne mogu da se ostvare kao roditelji.

- Dalilina najveća tuga je to što ne može da se ostvari kao majka. Nju to razdire, počela je da gubi nadu da će se to ikada desiti. Nakon trećeg spontanog pobačaja ona se bukvalno raspala. Imala je nervni slom, plakala je bez prestanka, danima nije ni sa kim razgovarala, pa čak ni sa mužem. Dejan se tada ozbiljno zabrinuo za nju, rekao joj je: " Ja tebe volim, ja ću sa tobom ostati zauvek i po cenu togaa da ne možeš da dobiješ bebu. Ti si moja ljubav. Možemo da usvojimo dete".

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Dalila i Dejan

Ona nije želela da čuje za opciju usvajanja jer više od svega želi da rodi. Zajedno sa svojom majkom posetila je jednog hodžu koji joj je rekao da joj je neko nešto bajao, neko ko je mnogo mrzi i želi joj zlo i krah. Nakon što je učio neke dove(molitve), rekao joj je da mora da proše vreme, da mora da propati, pa će onda biti srečna- kaće izvor blizak Dragojevićima koji je dobro upućen u probleme para iz rijalitija "Zadruga"!

Dalila je rekla zbogom rijalitijima jer je mislila da če dobiti bebu i da im neće trebati više da se javno eksponiraju. Usled tri spontana pobačaja ostali su i bez npara, nisu imali volje da rade, da se bore. Lake pare iz rijalitija su im bile jedini izlaz iz finansijske krize,  ali i dpresije koje preživljavaju.

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Ugojila se zbog depresije

 

Dalila Dragojević se ugojila preko 20 kg u poslednje dve godine i to sve zbog depresije što ne može da dobije bebu. Kada se pojavila na ulasku u "Zadrugu" svi su zanemeli od drastičbne promene njenog izgleda. Ona se toliko ugojila da su ljudi počeli da je mešaju sa Miljanom Kulić zbog gabarita.

Dalila sumnja da joj je neko nešto zavračao, te da je to razlog što ona ne može da održi plod. Ona sumnja na svekrvu Biljanu, ali ni u ludillu to ne bi rekla Dejanu jer bi ga to povredilo. Veruje da je to njen plan da bi rastavila sina od devojke koju mrzi. I hodža joj je rekao da joj je neko nešto bajao.Svesna  je da će doći do zahlađenja odnosa između Dejana i nje ukoliko se ne ostvare kao roditelji. Ukoliko se ispostavi da je Biljana krivac neće se dobro provesti, zaklela se da će joj zagorčati život.

RepublikaFoto: instagram.com/biljanadragojevic1967
Biljana Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dane

20.11.2019 15:49

Takva nervozna, nestrpljiva, nasilna, agresivna i uznemirena žena će teško ostati trudna i održati trudnožu do kraja. Ona je muškarac u telu žene.