(VIDEO) Miljana očajna zbog očevog lošeg stanja koje je prouzrokovao Zola: Oni tebe ne mogu da smisle!

Autor:

Zadruga

19.11.2019

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ocu Miljane Kulić, Siniši Kuliću je tokom prethodne noći pozlilo, te je hitno hospitalizovan. Naime, Kulić je zbog stresova prouzrokovanih svađom majke i ćerke završio u bolnici, a Miljani je ovo teško palo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola

Tokom ranih jutarnjih sati Miljana je porazgovarala sa Lazarom Čolićem Zolom, pa mu kroz suze priznala da je njen odnos sa di-džejem razlog očevog zdravstvenog stanja.

Čovek ne gasi televizor, alkohol ne pije u opšte. Tijana i Ana su se zaklele da nije popio kap alkohola. Samo pije kafe i puši i naravno da će da mu bude loše. Ja njega najviše na svetu volim. Posle Željka, njega najviše volim, pa mamu. Ti ne znaš Lazare koliko je on dobar prema meni. Oni tebe ne mogu da smisle - pričala je Miljana plačljivim glasom.

Prema meni nije imao ni 1% razloga. Kada je bio komiran, on je meni svašta izgovarao, posle mi se izvinjavao - pričao je Zola.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brat

19.11.2019 09:53

Odmah saznala za očevo zdravstveno stanje jer imaju telefon u apartmanu.

Odgovori 10 0