Odmah je izbaciti: Nakon pretnji Saške Karan malom Željku, hitna diskvalifikacija?!

Autor:

Zadruga

18.11.2019

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u Zadruzi došlo do žestokog sukoba između Marije Kulić i Saške Karan, koje su još i ranije bile neprijateljski nastrojene jedna prema drugogoj. Ipak, ono što je šokiralo javnost i zadrugare je činjenica da je Saška posle tako reći fizičkog obračuna sa Miljanom Kulić, otvoreno pretila da će njeno dete, malog Željka, koji je takođe u Zadruzi, baciti u bazen.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Saška Karan

Situacije koje se sada događaju u Zadruzi, moglo bi se reći da predstavljaju pomeranje granica, jer je Saška Karan prvi takmičar u rijalitiju koji je svoju agresiju usmerio prema nedužnom detetu, a to je nešto za šta bi trebalo da se reaguju. 

Zbog incidenta koji se dogodio sinoć  za sada se sve završilo na Saškinim pretnjama, a da li će tako ostati i u budućnosti, ostaje da vidimo. 

Društvene mreže su se danas usijale zbog ovog slučaja. 

Foto: facebook printscreen/Zadruga - Pink.rs
Jedan od komentara na društvenoj mreži

Foto: facebook printscreen/Zadruga - Pink.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pravnik

18.11.2019 21:27

Zorica Markovic je u Zadruzi 1 ili 2 rekla da ce njeni sinovi oduzeti nevinost malom Željku....Gde ste onda bili sa ovim tekstom?Saška nije dobra sa Lunom,verovatno je u tome problem.

Dan

19.11.2019 08:59

@Pravnik - Anabela i Luna imaju novinarski lobi. Svaki dan su u novinama i to bez razloga. Izmisljaju svasta da bi bile popularne. A narod ih sve više mrzi.