Tomović opet napao Gagija, nije birao reči: Kad prestanu da te podržavaju Lunini fanovi, kupi se odavde kao poslednja kanta g*vana!

Autor:

Zadruga

18.11.2019

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović je poslednji izneo svoje mišljenje o najzavidnijoj osobi u Beloj kući. On je ovu priliku iskoristio kako bi prozvao Gagija Đoganija, koji je njemu dodelio titulu najzavidnije osobe u Beloj kući.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Tomović i Gagi...

Đogani nije želeo sukob, pa nije odgovarao Tomoviću, već je spustio glavu i samo slušao.

- Što se tiče malog Reljića koji me je nominovao, u pravu je kada su u pitanju žene. Što se tiče drugog čoveka, ako čovekom mogu da ga nazovem. Ja ljubomoran nisam. Danas nije bila tema zavisnost od koje si se ti lečio godinima. Ti se time ponosiš, umesto da se stidiš. Kada neko zapadne u teške trenutke, on treba da radi, da radom neke stvari prebrodi. Ti treba da se pokriješ ušima, i da ćutiš ovde dok te drže ćerkini fanovi. Kad prestanu da te podržavaju, treba da se kao poslednja kanta g*vana pokupiš odavde. Zavidim Stefanu Kariću, Mirku Gavriću i Kendiju, jer su stabilni, a ja to nisam. Ovde je najzavidnija osoba Mima koja zavidi na najdivnijem glasu koji ovde ima Milan Petković, to dokazuje i njena nominacija - izjasnio se Tomović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading