(VIDEO) Lepi Mića brutalno opleo po Nataši: J*bala bi se sa Karićem na keca!

Autor:

Zadruga

18.11.2019

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom večeri došlo je do rasprave nekadašnjih dobrih rijaliti cimera Nataše Radan i Lepog Miće. Naime, pevač je prekorio Radanovu jer ga je nominovala za najzavidnijeg zadrugara, te je rešio da se obračuna sa njom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mica i Nataša Radan

Naime, kako je Nataša okarakterisala Miću kao štićenika Ive Grgurić, on je odmah istakao kako bi Radanova bila sa Stefanom Karićem samo da on to želi, te su ušli u raspravu.

- Ja znam da bi se ti j*bala sa Karićem na keca, a to što ti praviš sprdnju od toga, to je druga stvar. Ti si meni rekla za Karića: "Jesi li video šta sam uradila Kariću", tu je kraj. Tu priču možeš drugima da prodaješ. Ti bi njemu ovde p*pušila k*rac. Ti što sad guraš da se zaj*bavaš. Ti njemu nisi bitna. Tebe je Rade otkačio - pričao je Mića.

-Ti si zavidan Mićo. Ja nisam htela da budem sa Radetom, ja nisam htela da pričam sa njim - suprotstavila se Nataša Mići.

- Ja sam i te kako džukela, a ti ćeš i te kako da plačeš. Slušaj dr*ljo, j*bem ti majku u p*čku. Meni nemoj da teraš ovde inat, ja sam taj koji te štitio, a ti meni teraš ovde mangupa. Mani se mene, ostavi to svoje Šaku - besneo je Mića, a onda se u raspravu umešala i Iva Grgurić.

- Ja sam tebi zamerila jer si ti kao moja drugarica ovde i ti meni ovde zabijaš nož u leđa. Tebi ima pravo bilo ko da se sviđa. Milion i jedan put sam te pitala: "Da li ti se Stefan sviđa" i ti si mi rekla milion i jedan put da ti se ne sviđa. Tu si ispala đubre. Ti si prljavuša koja uzima tuđe gaćice - uputila je ove reči Iva Radanovoj, dok ju je ona ignorisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Oblak

18.11.2019 10:59

I on bi.

Odgovori 21 0
Tamara ana

18.11.2019 18:39

Ne gledam ovu Zadrugu-dosadna mi je, ali znam da devojka koju Przulj pljuje mora da je najbolja i najjaceg morala. Poznati je da on forsira droce jer je i on to u dusi.

Odgovori 11 0
Jelenko

18.11.2019 20:08

@Tamara ana - Pokušava da je slomije da postane nemoralna kao ostale.