(VIDEO) Tuga u "Zadruzi": Nakon ovog saznanja usledio pakao za učesnicu, jecaji se prolamaju Belom kućom!

Autor:

Zadruga

16.11.2019

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom dana Miroslava Mima Živković doživela je emotivni pad, te je počela da urla na sav glas. Za Mimom su odmah krenule Ivana Krunić i Miona Jovanović koje su joj pružile podršku.

RepublikaFoto: ST/M. PANTIĆ

Razlog Miminog nezadovoljstva bio je sukob sa Vladimirom Adžićem, koji već danima unazad ne jenjava. A ono što ju je najviše isprovociralo jeste to što je Miona dala Adžiću jednu cigaru, što je Živkovićevu isteralo iz takta.

- Ne mogu više! Šta da uradim da idem kući!? Boli me, kako da dam cigaru nekome ko dira majku moje drugarice! Hoću sama da budem! Sama sam ovde, nemam nikoga! Moja majka se tresla zbog toga, a niko ga nije pitao kako ga nije sramota - urlala je Mima kroz suze.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mima Živković...

- Pusti, polako, ja znam šta ću da uradim! Samo polako! - tešila je Miona.

- Ti nemaš ni gram prijateljstva! Kako si mogla to da uradiš? Da daš nekome nešto! Pričaš sa njim, umesto da mu kažeš :,,Marš majmune!" Je l' ti drago što me još više napada? I onako niko ne može da me gleda! - vikala je Živkovićeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goga

16.11.2019 17:48

Da li iko ovu sezonu gleda? Da li iko zna 80% ucesnika kako se zovu. Ko su ovi odvratni i dosadni likovi?

zadrugar

17.11.2019 13:08

@Goga - Gledam na TV u dnevnim terminima. Previše zadrugara. Sve anonimci preko 90%. Nisu interesantni ali dok surfujem Internetom, više slušam nego što gledam Zadrugu. Nema VIP ni normalnih likova.