REPUBLIKA SAZNAJE: Santana privatni život krije kao zmija noge, jer se van Zadruge plaši - ZATVORA!

Autor: Republika

Zadruga

16.11.2019

22:00

Veteran u rijaliti šou programu Zadruga svakako je muzičar i pevač Bora Santana. On je već treći put zaredom učesnik ovog rijalitija, pa se može reći da je u odnosu na ostale zadrugare neko ko najviše zna mnoge pikanterije o svakome u Beloj kući, dok izgleda da malo ko zna nešto o njemu. To, međutim, neće ostati tako - portal Republika.rs došao je do nezvaničnih saznaja da Bora, osim što voli da muzicira, voli i društvo više nego sumnjivih tipova.

RTV Pink, S. Kojić
Bora Santana

Naime, Santana se, kako kaže izvor blizak njegovom krugu ljudi, druži sa momcima koji zarađuju tako što kradu po tržnim centrima. 

Prema rečima našeg sagovornika, to čak nisu ni sitni lopovi, pošto ordiniraju i po inostranstvu i bave se nelegalnim radnjama. 

- Za Boru i njegove prijatelje kruže svakave priče. Ono što se zna da mu drugari pljačkaju po inostranstvu i tržnim centrima. Nisu baš ekipa za pohvalu, a Bora se ubacio u rijaliti kako bi sebe sklonio od tih priča i da, ne daj bože, ne bi završio u zatvoru - kaže izvor za Republiku. 

Očito da ima razloga što Santana svoj život krije kao zmija noge, dok o Zoli i drugim učesnicima svašta ima da ispriča, što i radi u rijalitiju. Pa, Boro, šta ćeš raditi kada se sazna za tvoje radnje, verujemo da ti neće biti svejedno. 

 

Komentari (0)

Loading