(VIDEO) Sestra Milice Kemez ušla na imanje pa saopštila strašne vesti: Ostavila si dugove u salonu, imaš velike probleme!

Autor: Republika

Zadruga

16.11.2019

12:35

Milicu Kemez je u Rajskom vrtu, iznenadila sstra Mirela, koja je u suzama pričala sa Drvetom mudrosti, jer joj je žao što nije pored nje, dok proslavlja rođendan.

youtube.com/Zadruga Official
Milica sa sestrom

Pored lepih reči, ona ju je kritikovala pričajući kako mora da se kloni Bore Santane, Vladimira Tomovića i Mine Vrbaški i da traži razgovor sa koleginicom iz salona kako bi rešile problem koji je nastao.

- Treba da daš priliku Kendiju, kloni se Bore, Tomovića i Mine, ogovaraju te. Filip je pogrešna osoba, samo se kloni njega. Promoviši salon, ništa nisi zeznula. Imaš malo godina, mlada si. Baš si veliku podršku imala pre Filipa, to se malo promenilo. Dođi sebi, traži da pričaš sa Tanjom, ostavila si neke dugove. Nikom nemoj ovde da se poveravaš i otvaraš. Pričaj sa crnim stolom - govorila je Mirela.

- Joj, videću da rešim to sa salonom, zabrinuta sam baš sada. Umreću ovde bez ljubavi, treba mi ljubav ovde - govorila je Milica.

 

Komentari (1)

Loading
Luki

16.11.2019 13:28

Ne ostavlja se salon sa dugovima. I kome je ostavila salon? Radnicima?