(FOTO) Duga kosa, počupane obrve i 20 kilograma manje: Mirko Gavrić napravio transformaciju veka!

Autor:

Zadruga

12.11.2019

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzički producent i pevač Mirko Gavrić je jedan od učesnika treće sezone rijaliti programa "Zadruga". Šira javnost koja nije bila upoznata sa njegovim prvim koracima na javnoj sceni, teško da će moći da ga prepoznaju na fotografijama i snimcima starim desetak godina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mirko Gavrić...

Mirka gledaoci Zadruge poznaju kao nekog ko je godinama kratko ošišan, ali ni ne slute da je nekada imao dugu kosu koja ga je činila potpuno drugačijim.

Svojim stajlinzima tokom javnih nastupa oduvek je, kao i sada, pokušavao da se izdvoji iz mase, a da je i ranije vodio računa o svom fizičkom izgledu govore i uredno počupane obrve.

RepublikaFoto: youtube.com/ Elena Gilberts
Mirko Gavrić...

Mirko ne krije da se ugojio zbog stresa i nepovoljnih dešavanja na privatnom planu, ali na starim fotografijama može se videti kako izgleda sa dvadesetak kilograma manje.

Takođe, primetno je da na starim fotografijama i snimcima ima manji volumen usana koje je, kako mnogi zadrugari tvrde, povećao silikonom. Ipak, zadrugar se nikada o tome nije izjašnjavao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
borko

13.11.2019 15:06

Mnogo kose opalo, i sve ostalo propalo.

Rudi

13.11.2019 17:58

Kako je nekada bio lep, mlad i glup. Sada nije više ni mlad ni lep.