Hrvatski biznismen raskrinkao Grgurićevu! Iva me zarazila HPV virusom: Video sam da na genitalijama ima nekakve izrasline, jako sam se prepao!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Zadruga

12.11.2019

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski biznismen M. P. otkrio je da je on jedan od muškaraca sa kojim je Iva Grgurić bila pre pet godina i ne samo to nego da je bio njena žrtva, budući da mu je prenela teško izlečivu polnu bolest.

RepublikaFoto: Instagram.com/iva_grgurić
Iva Grgurić...

M. P. je danas u srećnom braku i zbog toga ne želi da otkriva svoj identitet i detalje koji bi decidno ukazivali da se o njemu radi, ali je za Rijaliti ispričao da je Ivu upoznao preko zajedničke poznanice koja je dobro poznata u krugovima biznismena koji vole da im ugode zgodne devojke i da bez obaveza sa njima stupaju u intimne odnose. Hrvat kaže da je sa Ivom imao seks za jednu noć, tokom kojeg ga je zarazila HPV virusom.

- Iva je došla na rivu sa jednom dobro poznatom starletom u Zagrebu, koja mi je rekla da ima super drugaricu, veoma zabavnu i lepu. To je bilo nekoliko nedelje pre nego što smo se Iva i ja upoznali u jednom klubu zatvorenog tipa. Video sam da sam se Ivi odmah dopao i još iste večeri smo, pripiti i dobro raspoloženi, završili na jahti mog prijatelja. Nije tražila novac za seks sa mnom, nego je to uradila iz požude. I ona je mene privukla, svidela mi se fizički, a bila je vesela i šalila se i na svoj račun. Imali smo odnos bez zaštite zato što je ona to tražila od mene rekavši da želi tako. Tek nakon odnosa sam video da na genitalijama ima nekakve izrasline i mnogo sam se prepao, a ona se pravdala da nema pojma da to ima. Bio sam lakoveran i sebi sam napravio velike probleme jer sam dugo morao da se lečim i na sve to da lažem devojku sa kojom sam bio u ozbiljnoj vezi jer sam morao da izbegavam odnose sa njom. Na kraju smo i prekinuli vezu jer je shvatila da imam polnu bolest, odnosno da sam zaražen HPV virusom. Ni sad ne znam da li sam skroz izlečen - rekao je M. P. za Rijaliti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iva...

Inače, hrvatski tajkun Marijan Šarić ispričao je još pre mesec dana za medije da je on preko svojih veza i doktora pomagao Ivi Grgurić da se izleči od HPV virusa. Šarić je tada reagovao i ispričao detalje lečenja hrvatske starlete jer je hteo da demantuje navode Grgurićeve koje je iznela pred milionima gledalaca u "Zadruzi" da je on nju, iako je invalid, zlostavljao duže od godinu dana, ali da je ona pristajala na to zbog novca koji joj je davao.

Prvi seks mi nije naplatila. Tražila je odnos bez zaštite pošto se tako bolje osećala!

- Ja sam se sažalio na Ivu i dao joj da živi u mom stanu u Mlinovima, a jednog dana mi se požalila da ima nekih zdravstvenih problema. Ja sam pozvao jednog doktora da ode kod njega na pregled. Ona je otišla i to je bio užas, katastrofa, da vam ne pričam, zadnji stadijum HPV virusa. Morala je na hitnu operaciju. Ja sa njom ništa nisam imao zbog toga. Plašio sam se jer znam koliko su te polne bolesti opasne i koliko se teško leče - ispričao je tada Marijan.

Foto: Instagram.com/iva_grgurić

Iva namerno širi bolest!

Biznismen M. P. kaže da mu posle svega nije jasno zašto Iva namerno prenosi svoju bolest drugima i veruje da je još na desetine muškaraca, pre i posle njega, zarazila.

- Razmišljao sam da Iva namerno iz nekog besa širi zarazu i partnerima prenosi opasni virus. Čitao sam da je Marijan Šarić rekao kako je Iva u njegov stan dovodila oko 30 muškaraca za nekoliko meseci, kako su mu to komšije prenele, tako da verujem da je na stotine njih bilo u njenom životu posle i pre mene. Ako se samo jedan deo zarazio, velika je muka jer je to nekoliko desetina obolelih. Samo se nadam da ih je većina bilo pametna, pa da su koristili zaštitu - zaključuje bivši partner Grgurićeve.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
boris

13.11.2019 13:39

Šta ćebiti ako ona zarazi sve Zadrugare i Produkciju?