"HOĆU DA POKRENEM TUŽBU": Zola povraća od bolova, dozlogrdilo mu, rešio da zarati sa Miljanom!

Autor:

Zadruga

10.11.2019

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić sinoć je u rijalitiju "Zadruga 3" fizički nasrnula na svog dečka Lazara Čolića Zolu - udarila ga je u oko, a polomila mu je nos.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/printscreen
Miljana i Zola...

Kažnjena je od strane Velikog šefa dvonedeljnim honorarom, a mladi di-džej je danas razočaran u svoju ljubav i rešio je da mora da promeni krevet gde će u narednom periodu spavati u Beloj kući.

On je ovog popodneva razgovarao sa Borom Santanom, Lepim Mićom i Markom Đedovićem ispričao da mora da ide na pregled, a voditelj radio-emisije "Amnezija" je posumnjao u istinitost kompletne priče u vezi sa Miljaninom trudnoćom.

- Meni je sve to sumnjivo - ponovo je otvorio Bora staru priču.

- Ma stvarno je bila trudna, evo ti rezultati - izvadio je Lazar papire iz džepa.

- Ma znam ja da je bila trudna, nego ne znam da li je s tobom - pecnuo je Santana.

- Svi datumi se poklapaju, sve je jasno - siguran je bio Čolić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar Čolić Zola...

Nakon što su ga okupljeni nagovarali da prekine vezu sa Miljanom jer tu nema budućnosti za njega, Zola je rekao da menja krevet na kom spava.

- Tamo ću kod Vlade Tomovića... - rekao je mladi di-džej.

- Pametno je, ona ga je tukla na spavanju, da ga ubode nožem. Ovo ako oprostiš, ja ću da te bijem, pa nek mi skidaju honorar. Da te "fuljnem" flašom u glavu - dobacio je Đedović, a Bora je na to dodao: "Lako može da se desi!".

Na sve to, Čolić je ćutao, a potom istakao kako će zaratiti sa Miksi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić...

- Biće ozbiljnih rasprava za stolom. Imam ja argumenata kojim ću je napasti - izjavio je Zola, a Lepi Mića mu je rekao da treba da podigne i tužbu protiv Nišlijke, koja će, kako je podvukao, morati i Jovani Tomić Matori da plati za udarac u prethodnoj sezoni. On je to u načelu i prihvatio, a Bora i Đedović su ga savetovali da to u lajvu ustane i obrati se produkciji uz reči "hoću da pokrenem tužbu".

- Trebalo bi da odem na kontrolu za tri dana. Zbog oka. Dobio sam terapiju već. Produkcijo, donesite mi... - ispričao je Zola uz podsećanje da je sinoć u jednom momentu povratio koliko ga je bolelo i koliko je gadno izgledalo.

- Pa da, tebi su oči krvave - zabrinuo se Bora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Veska

11.11.2019 14:48

Ako povraca, to je zbog udarca u glavu. Nece da valja. Važno je da na desno oko dobro vidi.

Đole

11.11.2019 17:30

I treba da pokrene tužbu. Ovo su teže povrede glave kada povredjeni povraća. Treba da ide na skener glave i magnetnu rezonansu.