Bojanić pred put za Ameriku poručuje za naš sajt: Dalila i njena porodica su protiv Srbije i srpskog naroda, za to postoje dokazi

Autor:

Zadruga

09.11.2019

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nazovite stvari pravim imenom. Zašto ja u svojoj zemlji ne mogu da stanem u zaštitu svoje zemlje i da kažem sve u lice ženi koja je sagradila kuću na otetom imanju proteteranih Srba - da to je Dalila Mujić", kaže pevač Miloš Bojanić za Republiku i Srpski telegraf.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miloš Bojanić

Bojanić je juče napustio rijaliti "Zadrugu" zbog privatnih razloga i putovanja u Ameriku, saopštila je produkcija tog programa.

Pevač se javio na telefon svoje supruge Branke i rekao da on nije čovek koji širi govor mržnje i nacionalnu netrpeljivost, pa kaže:

- Ne mrzim nikoga, samo štitim svoj narod i svoju zemlju Srbiju. Dalila je javno na TV Hepi govorila da je njen stric Nedžad ili Dževad uhapšen u Siriji kao džihadista i vehabija, kao i da se njen otac Huso Mujić koji je davao i sam izjave, borio da iz Bosne otera Srbe. Ovo potkrepljuju snimci. Dakle, to sam govorio i za to postoje dokazi. Ne kajem se i opet ću - rekao je Miloš u telefonskom razgovoru za Republiku.

Bojanić je najavio povratak u rijaliti za nedelju dana, kada će nastaviti još žešću borbu, kaže on. 

- Narod prepoznaje da sam žrtva medija i ološa u rijalitiju, ali oni mi ne mogu osporiti pesme, albume, uspehe, bogatstvo i oldtajmere. Jak sam kao zemlja- poručio je Miloš Bojanić. 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nemanja

09.11.2019 13:01

Ne samo ona vec i primitivna,neobrazovana Ermina iz Priboja sa mjestom boravka na Sirokaci koja drzi slovo psihijatriskim slucajevima Miljani i Lazaru da su Hrvati klani u logoru Jasenovac...

Odgovori 19 4
Ciki

10.11.2019 13:56

U ovom rijalitiju najmanje prava imaju Srbi. Tako i na Farmi.