Ermina Pašović je BOLESNICA: Luna obelodanila sve šta se napolju dešavalo i ko je zaista nova učesnica Zadruge!

Autor:

Zadruga

07.11.2019

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović se žestoko posvađala sa Gagijem, koji je odgovorno tvrdio da se ipak poljubio sa aktuelnom učesnicom, a devojkom Baneta Čolaka

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Luna Đogani

U nastavku svađe, rečeno je i da su Gagi i ona bili u kontaktu zbog Lune, koja se kako je Gagi navodno rekao, promenila od kako je sa Markom Miljkovićem, i da je njoj poverio organizaciju svog rođendana.

Tim povodom se oglasila Luna koja je vidno potrešena okačila Instagram stori gde je žestoko osudila postupke Ermine:

- Pošto me gospođica Ermina ili Mina kako se već predstavlja, konstantno upliće, u priče vezano sa mojim tatom, moram da se oglasim. Devojka je bila moj fan i želela je žarko da uđe u Zadrugu, preko mog tate. Poslala je za rođendan tri košulje i farmerke, 80% rođendana nije nikako ona organizovala. Sestra Nađa i ja smo organizovale ceo rođendan. To što imam dečka ne znači da nisam u stanju da organizujem rođendan svom ocu bolesnice. Ušla je kao podrška mog tate a sad ga tamo kanali. Imam poruke gde mi je rekla da ga voli i da će ući zbog njega. Hvala. - pisalo je na Instagram storiju Lune Đogani.

Foto: instagram.com/luna_djogani

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

07.11.2019 21:31

Znači Ermina i laže i maže. A i Bane sa njom. I on joj pomaže.

Odgovori 16 3
Vinko

08.11.2019 11:13

Ermina laže po svom uzoru Lunjari Djogaj. Obe su lažovi.