(VIDEO) Isplivale mrlje iz prošlosti: Dalila se bavila prostitucijom?!

Autor:

Zadruga

07.11.2019

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević, atraktivna učesnica rijalitija "Zadruga", boravila je i u rijalitiju "Parovi", gde je upoznala svog sadašnjeg supruga Dejana Dragojevića.

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila Dragojević

Za vreme boravka u rijalitiju na Hepi televiziji, zabavljala se sa pobednikom prošle sezone, Mladenom Vuletićem, koji je u jednom trenutku svog boravka u pomenutom programu, javno u lajvu izjavio da provereno zna da se Dalila Dragojević, tada Mujić, bavila prostitucijom.

- Da, naravno, mogu da idem na poligraf za to pitanje, ja sigurno znam, neću da kažem neke ljude, ja hoću to da kažem - vikao je Mladen.

- Šta rade te devojke koje se upoznaju sa svakim koje dođu tu, to su osobe, sa kojima posle možeš da imaš šta poželiš - odgovorio je Vuletić.

Da li je to istina, i da li Mladen govori istinu, sami procenite, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavo

11.11.2019 15:44

Mladenom Vuletić u lajvu izjavio da provereno zna da se Dalila Dragojević, tada Mujić, bavila prostitucijom. Ona mu se nije suprotstavljala.