Produkcija samo što im nije rekla: Njih šestoro večeras napušta Zadrugu!

Autor:

Zadruga

05.11.2019

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postalo je uobičajeno da utorkom uveče nekoliko zadrugara napušta imanje u Šimanovcima. Ni večeras neće biti izuzetaka i šestoro takmičara će izaći na kratko iz rijalitija "Zadruga 3". I to po zasluzi - nakon pobede u nedavno održanoj prvoj "Zadrugoviziji" u trećoj sezoni.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ, Promo foto

Oni još uvek ne znaju, a produkcija će im uskoro saopštiti da je vreme da se spreme za gostovanje u "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića od 23 sata.

U drugom delu te emisije voditelj će razgovarati sa Miljanom Kulić, Lazarom Čolićem Zolom, Mirkom Gavrićem, Ivanom Šopić, Ivom Grgurić i Stefanom Karićem.

U pitanju su dve šampionske grupe sa "Zadrugovizije" i to u izboru novinarskog žirija (ekipa Miljane Kulić) i publike koja je glasala na Fejsbuku (tim Stefana Karića).

Pored zadrugara, kod Amidžića stiže i ekipa serije "Preživeti Beograd" - Bojana Stojković, Tamara Šustić, Dejan Maksimović i Nikola Šurbanović, kao i pevačice Anđelina i Teodora - Tara Stojanović. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading