Maja Marinković isplanirala užas u rijalitiju: Zavešću Vladimira da uništim Minu, napraviću pakao od života toj prostitutki

Autor: Vladimir JANKOVIĆ

Zadruga

05.11.2019

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković odnedavno je učesnica treće sezone "Zadruge". Popularna rijaliti-zvezda za kratko vreme uspela je ponovo na sebe da skrene pažnju, a njen prisan odnos sa zadrugarom Vladimirom Tomović je, po svemu sudeći, bio i te kako planiran.

RepublikaFoto: youtube.com/R-Music Stars Production
Maja Marinković...

Ekipa Rijaliti magazina porazgovarala je sa Majom pred njen ulazak u popularni TV format, a ona je tom prilikom otkrila simpatije prema kršnom Crnogorcu, kao i neprijateljstvo usmereno ka mladoj Mini Vrbaški.

Nakon izlaska iz "Zadruge 2" dobila si poziv od Vladimira Tomovića da ga posetiš u Crnoj Gori. Da li se to putovanje ostvarilo?

- Nisam bila kod njega i jako mi je žao zbog toga. Obećala sam i nisam ispunila obećanje. Trudila sam se da nakon rijalitija nadoknadim vreme koje sam propustila sa tatom, pa sam leto njemu, ali isključivo njemu, posvetila.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Vladimir Tomović...

Kakvo mišljenje imaš o Vladimiru, čini se da tu postoji emotivna priča koja nije ostvarena ili možda nešto kriješ?

- To se tiče mene i Vlade (smeh). Ne, šalim se! Vladimir je super dečko, jako ga gotivim, ali kao druga. Bili smo u kontaktu, ali sa njim nisam razmenjivala nikada ljubavne poruke, normalno smo se dopisivali.

Maja: Vladimir i ja smo bili u kontaktu, a Mina i on nemaju sadašnjost ni budućnost

Ukoliko se nešto dogodi sa Tomovićem pred kamerama "Zadruge", da li bi to moglo izazvati gnev tvoje prijateljice Stanije Dobrojević?

- Stanija mi nikada nije bila prijateljica, već drugarica. Prijatelj je teška reč. Nema razloga da se ljuti jer sada je u srećnoj vezi sa Markom, a Vlada je njena prošlost.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir i Stanija nekada...

Znači, ipak će se nešto desiti između Vladimira i tebe?

- On je uvek bio super prema meni. Mislim o njemu sve najlepše, ali stvarno ga posmatram samo kao drugara.

Kako komentarišeš njegov odnos sa Minom Vrbaški?

- Tu devojku ne mogu da smislim! Ma nema tu budućnosti, a ni sadašnjosti. Devojka je javno deklarisana prostitutka koja mene redovno pominje u "Zadruzi". Pružiću joj to zadovoljstvo da se sa mnom lično obračuna i verujte da će to dobro zapamtiti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški...

Kakav plasman očekuješ u trećoj sezoni s obzirom na to da si u prethodnoj "Zadruzi" osvojila visoko peto mesto?

- Ušla sam u "Zadrugu 2" potpuno anonimna. Nisam očekivala toliki plasman i zahvalna sam svim ljudima koji me podržavaju i koji su mi dali snagu da nastavim. Situacija je sada drugačija i pokazaću svoj maksimum. Ulazim u ovu sezonu sa brojnim informacijama i planovima.

Stefan Karić je šmeker, nema šta. Ne bih se bunila ni da sa njim budem, priznala je starleta

O kakvim informacijama i planovima je reč?

- Gledajte i saznaćete. Biće to pakleno za pojedine učesnice.

Da li ti se još neko od muškaraca dopada?

- Stefan Karić je šmeker, nema šta. Ne bih se bunila ni da sa njim budem. Ona se nešto kao muva sa Ivom Grgurić, to jest ona muva njega, ali od te priče nema ništa. Ona nije devojka za njega.

RepublikaFoto: instagram.com/karic_stefan
Stefan Karić...
Foto: Printscreen/dailymotion.com
Maja i Vladimir...

Maja: Vladimire, hoće li Mina s nama u krevet?

Mina Vrbaški zaljubljena je u Vladimira Tomovića od samog početka "Zadruge 3". Zabrana ostvarenju ljubavne veze majke popularnog Crnogorca teško je pala mladoj rijaliti-učesnici, ali ono što se dogodilo prošlog utorka ju je dotuklo. Na održanoj žurki u luksuznom zdanju u Šimanovcima Tomović je uživao u društvu Maje Marinković, nosio ju je, stavljao glavu na njene grudi, grlio, pa je u jednom trenu došlo i do poljupca. Marinkovićeva se rugala na račun mlade Vrbaški:

- Hoće li Mina biti sa nama u krevetu - pitala je Maja osorno Vladimira.

Mina je nakon ove situacije doživela nervni slom. Svađala se sa nesuđenim dečkom i lomila po "Zadruzi", a čitav nemili događaj se završio udaranjem u vrata i neuspelim pokušajem izlaska iz rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina: Majo, zadaviću te na spavanju!

Neprijateljstvo Mine Vrbaški i Maje Marinković traje još od prošle sezone "Zadruge". Jedan od prvih razloga njihovog sukoba bio je tadašnji dečko mlade Vrbaški Marko Marković, kome se Marinkovićeva nabacivala.

- Što mu prilaziš, posmatrala sam te. Uzela si bubicu i obmotala oko njega. Evo sada ću da ti obećam, kada svi legnu, ja ću doći do tvog kreveta i zadaviću te - urlala je nekada Mina na Maju.

Netrpeljivost rijaliti-učesnica rasla je nakon Mininog priznanja da se bavila najstarijim zanatom, a za prostituciju je optužila i Maju, što je ona oštro demantovala.

Foto: instagram.com/printscreen
Maja i Mladen...

Maja: Ostavila sam Vuletića pre "Zadruge 3"

Maja Marinković pre ulaska u "Zadrugu 3" bila je u vezi sa pobednikom "Parova 7" Mladenom Vuletićem, ali na svoj odnos su stavili tačku zbog razdvojenosti.

- Otpočeli smo vezu, ali zato što ulazim na duži vremenski period u "Zadrugu", nećemo nastavljati. Neću da ulazim u rijaliti sa razmišljanjem da li ću ja progrešiti ili da li će on pogrešiti, pošto je slab na žene. Stavili smo tačku, ali o njemu mislim sve najbolje - priznala nam je Marinkovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sava

05.11.2019 10:40

Onda mora da bude gora od prostitutke da bi ga osvojila. Da nije to prevelik zalogaj?

Veronika Star

08.11.2019 08:47

Ova imitatorka Stanije Dobrojevic je takav odron da nema dalje. Umislila da je neka lepotica, da je pametna.... a u stvari teska budaletina! Ne zna dve unakrst. Serpa je njen najveci domet.Fuj