Otkrivamo najveću tajnu zadrugara: Janjuš izgubio kuću na kocki!

Autor:

Zadruga

05.11.2019

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-učesnik Marko Janjušević Janjuš, koji je publici poznat i iz učešća u prvoj sezoni "Zadruge", priznao je da je u treću sezonu najpopularnijeg rijalitija ušao zbog finansija. Kako Rijaliti ekskluzivno saznaje, Janjuševa priča mnogo je komplikovanija od zarade koju mu učešće u rijalitiju pruža jer je razlog njegovog ulaska to što je prokockao porodičnu kuću u Prijepolju i zamalo ostavio suprugu Enu i ćerku Krunu na ulici.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Marko Janjušević Janjuš...

Naime, Janjušević je imao problema sa finansijama od kako se oprostio od košarkaške karijere, a od "Zadruge 1" nije dobio ni dinar jer je pobegao iz rijalitija. Tada su počeli njegovi problemi, a zbog poroka je uzeo ogromnu svotu novca od zelenaša i dao svoju kuću kao garant da će vratiti novac.

- Janjuš je mislio da će učešćem u prvoj sezoni "Zadruge" obezbediti novac da pokrene svoj biznis i od toga finansira svoju porodicu, međutim, pobegao je i time uništio sve. Ostao je bez dinara, a kako nije imao posao, otišao je u Kinu da tamo pokuša da se smesti u dečju školu košarke. Trenirao je dečake u jednom kineskom klubu, a nakon nekoliko meseci čak je doveo Enu i Krunu misleći da će sa njima započeti novi život u Kini. Ipak, nije sve bilo kako je planirao, jednostavno nije uspeo da zadrži taj posao, te je prvo vratio ženu i ćerku, a onda se i on vratio u Srbiju - započinje priču izvor Rijalitija i otkriva šta je Janjuš uradio po povratku u Srbiju.

Marko: Uzeo sam unapred pare za učešće zbog moje Krune, sredio sam sve što je trebalo

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Janjuš...

- Bio je u depresiji i nije znao šta će sa svojim životom, a dugovi su se gomilali. Počeo je da se kocka misleći, kao i svi ljudi koji se dohvate tog poroka, da će mu to doneti odjednom veliku zaradu. Malo pomalo Janjuš je trošio i ono što je doneo iz Kine, a novi priliv novca nije imao. Kada je ostao bez dinara počeo je da uzima novac od zelenaša, a kada je svota koju je pozajmio dostigla veće razmere, dao je svoju porodičnu kuću u rem. Naravno, sve pare je prokockao, a nije imao od čega da vrati zelenašima novac. Kada je došao u bezizlaznu situaciju, bukvalno se već pripremao na to da će mu porodica ostati na ulici, usledio je poziv koji ga je spasao. Produkcija je kontaktirala s njim da dođe na razgovor povodom učešća u trećoj sezoni "Zadruge", a on je već sutradan bio u prostorijama Pink televizije. Tokom razgovora sa Željkom Mitrovićem Janjuš nije imao nikakve specijalne uslove, ali je zato tražio da svoju zaradu dobije unapred kako bi pokrio veliki dug i spasao porodičnu kuću u Prijepolju. Mitrović mu je izašao u susret i pre ulaska u rijaliti Janjuš je dobio novac kojim je isplatio gotovo ceo dug koji ima kod zelenaša i ostavio nekoliko hiljada evra supruzi kako ne bi brinuo za ćerku Krunu i da li će imati sve što joj je potrebno - završava izvor.

Ugovorom koji je potpisao sa Pinkom Janjušević je otplatio veći deo duga i spasao svoj dom

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Enom Janjušević kako bismo proverili ove navode, ali ona do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Foto: RTV Pink

Janjuš: Uzeo sam pare unapred

Nakon Zadrugovizije, koju su rijaliti-učesnici imali u subotu uveče, Janjuš je u ranim jutarnjim časovima pričao sa zadrugarima o svom učešću u ovoj sezoni i otkrio detalje dogovora sa produkcijom Pinka.

- Ja sam stvarno mnogo zahvalan Željku Mitroviću, čovek je bio maksimalno fer i izašao mi je u susret. Ja sam molio da mi se honorar da pre ulaska u rijaliti i dobio sam to. Uzeo sam unapred pare za učešće zbog moje Krune, sredio sam sve što je trebalo. Morao sam da sredim da ona ima sve što joj je potrebno kada ja uđem ovde. Mogao sam da tražim da je viđam jednom nedeljno i tako to, ali ja nisam hteo, samo mi je bilo bitno da dobijem novac unapred - rekao je Marko.

Foto: Promo foto

Željko Mitrović: Janjuš je skup

Vlasnik ružičaste imperije i idejni tvorac rijalitija "Zadruga" objavio je pred početak treće sezone na Tviteru da je potpisao ugovor sa bivšim košarkašem.

- Potpisah ugovor sa Janjušem za "Zadrugu 3" i dvometraš uopšte nije jeftin. Ja jutros zato poranih da vidim koje sam to veštine platio toliko - napisao je Mitrović uz video na kojem igra košarku sa zadrugarom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

05.11.2019 09:38

Ne poznajem ni jednog kockara da se obogatio. A vidim sve više kockarnica u svakom gradu.