(VIDEO) Scena koja nije išla u program uživo: Evo šta je Zola uradio Miljani u bekstejdžu pred "Zadrugoviziju"!

Autor:

Zadruga

05.11.2019

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je bila održana još jedna zanimljiva emisija "Pretres nedelje" u kojoj su mnogi odnosi u Beloj kući raskrinkani. Nastao je haos u Zadruzi kada je Lazar Čolić Zola objašnjavao svoj odnos sa Miljanom Kulić.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Miljana i Zola...

- Mama mi je danas rekla u razgovoru da joj se ne sviđaju neke stvari kod mene. Da ustajemo i Miljana i ja na vreme, da ne pravimo jedno drugome ljubomorne scene. Rekla je da je saglasna sa Marijom što se tiče s*ksualnih odnosa. Između mene i Miljane se u prethodnih 20 dana desilo mnogo svađa. Desilo se u rehabilitiaciji da je Miljana zvala Mirka Gavrića i mene pitala da li bi meni smetalo da se njih dvoje poljube u usta na kraju nastupa. Ja sam rekao da nisam saglasan sa time. Ona mu je prvi put prišla i dodirnula mu usne, a drugi put ga je poljubila na "blic". To je mene iznerviralo, smeta mi - pričao je Zola.

U priču se umešao Mirko Gavrić koji je otkrio šta se dešavalo u bekstejdžu za vreme Zadrugovizije, što niko od ukućana nije ispratio. 

- Ja sam utrčao u diskoteku pred nastup. Miljana ide u štiklama, ja sam je pitao da li želi da joj ja dam ruku, ona govori kako će joj Zola dati ruku. Oni se nakon toga svađaju. Ja smirujem Miljanu, ona meni priča kako će da odradi taj nastup zbog mene. Na sceni se ništa nije videlo. Posle toga su ponovo izvređali jedno drugo - otkrio je Gavrić dešavanja u bekstejdžu.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Mirko i Milljana...

- Na kraju pesme, ona je prokomentarisala našu svađu i javno rekla da je planirala na kraju da te poljubi. Posle je tebi prišla, zagrlila te i očekivala moju reakciju. Ja Miljanu najbolje poznajem, da sam dao odobrenje, ona bi te poljubila - pričao je Zola, a onda se uključio i Mirko.

- Oni se najstrašnije vređaju. Svađa postaje nepodnošljiva, ona je meni kasnije rekla da pogledam kako ju je šutnuo - nastavljao je Gavrić, dok se Zola pravdao da je Miljana prvo nasrnula na njega, a tek onda on na nju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

05.11.2019 09:40

Sa Miljanom je nemoguće opstati.

Odgovori 12 0