Oglasio se fudbaler za koga se mislilo da je otac Miljaninog deteta: Ovo je cela istina o našem odnosu!

Autor: Srbijadanas

Zadruga

03.11.2019

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko Miljanine trudnoće i njenih veza sa raznim muškarcima bilo je mnogo priča, manje ili više proverenih.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Marko Radisavljević i Miljana Kulić

Miljana je nedavno obavila abortus, a pre toga, procenjivalo se ko bi mogao da bude otac njenog deteta. Lazar Čolić Zola, njen dečko, koji je trenutno u "Zadruzi" sa Miljanom, od početka je tvrdio da je dete njegovo, međutim, mnogi su se javili u međuvremenu, tvrdeći to isto. Pre svih, crnogorski pevač Bojan Tomović, koji je, kako tvrdi, pokušao da izvrši samoubistvo kada je čuo da je Miljana abortirala. U međuvremenu se javio i Mile Mirković iz Krčedina, koji je takođe rekao da je imao intimne odnose sa Miljanom, i tu otprilike u vreme kad je zatrudnela. 

Pored nabrojanih, spekulisalo se i da je jedan od potencijalnih očeva, i mladi fudbaler, Marko Radisavljević, koji je bio u kontaktu sa Miljanom u junu prošle godine. Tu priču su podgrevale i fotografije koje je Radisavljević objavio, a na kojima je zagrljen sa Miljanom. Ipak, to ne znači da su bili i intimnoj vezi. 

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Production ®
Miljana Kulić

Radisavljević je prokomentarisao navodnu vezu njega i Miljane. 

- Od svega ovog sto su novine objavljivale ništa nije tačno. Nisam bio sa njom, niti sam imao bilo šta sa njom. Stvarno nije u redu što su pojedine novine objavljivale takve gluposti. Do sada niko me nije pitao da li je to istina ili laž, samo su jednostavno objavljivali. Bio bih vam zahvalan ako bi ste objavili istinu, da tu apsolutno ničeg nije bilo. Imam devojku, u srećnoj sam vezi i glupo je pisati nešto tako - rekao nam je Radisavljević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đura

04.11.2019 11:27

Sada se setio da ima devojku.