(VIDEO) Jezive scene Miljaninog zlostavljanja dadilje! Kulićeva pobesnela i oplela po njoj: Ona je htela da se igra rijalitija!

Autor:

Zadruga

02.11.2019

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko dana, objavili smo snimak na kojem se čuje kako Miljana Kulić maltretira svoju tadašnju dadilju Slavicu, koja je u jednom trenutku čak i zaplakala, a kasnije u toku dana je odlučila da napusti posao čuvanja Željka Kulića, zbog loših odnosa sa Miljanom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Miljana je sinoć javno priznala da je videla ove sporne klipove i tvrdila je da je dadilja pravila problem zbog toga što je želela da ima telefon, Internet, da ima komunikaciju sa svojim dečkom, pa čak i da se dotična Slavica počela igrati rijalitija.

Međutim, to bi gledaoci poverovali da je ovo prva dadilja koja nije "preživela" Miljanu. Već desetak dadilja je pobeglo iz "Zadruge" zbog toga što nisu želeli da trpe zlostavljanje. Čak su neke prethodne dadilje trpele i fizičko zlostavljanje.

A pogledajte kako je Miljana sinoć prozivala poslednju dadilju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ivana

02.11.2019 09:31

Ali niko od Vas novinara to Miljani licno nije rekao... zasto joj prilikom odgovara svi cutite i povladjujete joj

Odgovori 16 0
Baka

02.11.2019 10:53

Rob mora da slusa, klanja se i radi sto mu se naredi.

Odgovori 10 4
Mika

02.11.2019 15:51

Dadilja mora da se ponaša kao robinja.

Odgovori 11 0