Kulićeva napravila nezapamćen haos u "Zadruzi"! Miljana: Tromb se pokrenuo, umreću!

Autor: Vladimir JANKOVIĆ

Zadruga

30.10.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić vratila se sa lekarskog pregleda, gde joj je ustanovljen tromboflevit nakon obavljene kiretaže, a po stupanju u "Zadrugu", te informacije prenela je svom izabraniku Lazaru Čoliću Zoli, koji je kasnije istakao da stvari nisu toliko ozbiljne kako ih Kulićeva predstavlja, što je bio razlog nervnog rastrojstva mlade zadrugarke.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić...

Nakon što je od majke Marije Miljana saznala šta je njen dečko govorio, počela je da pravi haos po luksuznom zdanju u Šimanovcima.

- Kako te nije sramota da lažeš više? Što si rekao kad je moja majka ušla da lažem? Rekao si da lažem. Rekla sam da, ako mi tromb krene, odmah smrt, mogu da umrem. Da tromb može da krene u svakom trenutku, zašto me ponižavaš? Zašto praviš budalu od mene? Zašto si na imitacijama pravio budalu od mene? Sram te bilo, večito praviš lažova od mene. Javio mi se tromboflevit. Ti ne znaš šta pričam - urlala je Miljana na Zolu.

Obezbeđenje je uletelo u kuću, a Miljana je izašla napolje i nastavila da divlja po imanju, pa je tako prevrnula sto i počela da komentariše Čolića. Zola je istrčao za njom, a Kulićeva je počela da ga optužuje da je sa njom samo iz koristi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar Čolić Zola...

- Zašto imaš potrebu da me ponižavaš? Da li si zbog para sa mnom? Kako ti nije žao? Da li si zbog popularnosti sa mnom? Vidiš šta sam dobila od stresova. Sve što radiš, bog će da ti vrati - kroz suze je govorila zadrugarka.

Marija Kulić, zabrinuta za zdravstveno stanje svoje kćerke, zahtevala je da Miljana izađe iz rijalitija radi detaljne lekarske provere, iako su je voditelj Milan Milošević i Lazar Čolić Zola ubeđivali da situacija nije toliko alarmantna.

Marija: Miljana ima tromb u sebi, hteli su da je ostave u bolnici, ali su je pustili

- Želim da se obratim Velikoj Šefici da me hitno, momentalno, izvede jer je Miljani d-dimer pet puta uvećan, ima tromb u sebi, hteli su da je ostave u bolnici, ali su je pustili. Hoću da izađem da vidim o čemu se radi! Uznemirena sam - govorila je majka Kulić, van sebe.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Kulić...

- Nemaš razloga da budeš. Sve je u redu, Marija - rekao joj je Milošević.

- Rekli su da je to samo malo povišeno zbog stresova - konstatovao je Zola, ali se Marija nije dala smiriti.

Kada je voditelj napuštao rijaliti-imanje, Kulićke su pokušale ujedinjenim snagama da izađu kroz kapiju iz "Zadruge". Tokom rvanja sa članovima obezbeđenja Miljana je pala na beton i povredila glavu, a okupljeni takmičari pritrčali su da pomognu zadrugarki koja se nije micala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

30.10.2019 07:56

Poludele. Na malog Željka zaboravile.